Læs her, hvad vores kunder siger.

Hos SynsHallen A/S har vi brugt Danløn i mere end 8 år og er meget tilfredse. Vi valgte Danløn fordi det er nemt, overskueligt og det billigste på markedet.
Vi udbetaler løn til 9 medarbejdere, og det hele fungerer som det skal. Supporten er god og inkluderet i prisen, hvilket er en klar fordel.
Danløn er et effektivt og billigt system. Det fungerer upåklageligt og vi kan kun anbefale Danløn til andre.

Mads Jørgensen, Bilsagkyndig, Teknisk Ansvarlig, SynsHallen A/S

Hos Compell har vi brugt Danløn igennem flere år til håndtering af løn til vores medarbejdere. Det er et let, hurtigt og billigt system. Herud over sparer Danløn os for en masse tid, da vi ikke selv skal indberette og overføre til forskellige myndigheder i forbindelse med lønafregningen. Vi kan kun anbefale Danløn til håndtering af løn for din virksomhed.

Bjarke Bekhøj, Compell ApS

Larsen Finans & Administration

Vi har brugt Danløn igennem flere år og det fungerer optimalt. Danløn er en enkel og ukompliceret løsning til at administrere lønudbetalinger, og så er det billigt. Det er gratis at oprette sig og man betaler kun for de transaktioner man bruger. Systemet er sat op på en enkel måde, så det er overskueligt og brugervenligt. Vi anbefaler Danløn til alle vores samarbejdspartnere.

Mia Petersen, Hansen Service & Entreprise ApS

Hansen Service & Entreprise ApS

Som bogførings- & lønbureau har vi erfaring med forskellige lønsystemer og håndterer løn for mange virksomheder. Danløn er absolut anbefalelsesværdigt og udmærker sig ved at være billigt og nemt at tilgå fra enhver pc - via internettet fra en almindelig internetbrowser. Endelig kan revisor, bogholder og virksomhed logge ind og trække de data de har brug for. En klar fordel for os og vores kunder.

Stig Larsen, Larsen Finans & Administration

Larsen Finans & Administration

Med Danløn er vores virksomhed sikret et system, der altid er opdateret og automatisk tilrettet ved lovændringer. Dette uden meromkostninger og uden at jeg skal foretage en besværlig opdatering på min computer. Den automatiske indberetning til eIndkomst sikrer mig, at tingene er i orden efter endt lønbehandling. Danløn klarer det helt automatisk for mig og gør mit arbejde lettere. Da vores virksomhed er en opstartsvirksomhed, var det også en fordel, at oprettelsen ikke kostede ekstra.

Martin Bruun, Danish Tools ApS

Toolii

Vi har brugt Danløn i flere år, og det fungerer ganske enkelt perfekt. Vi kan derfor kun anbefale Danløn til andre virksomheder. Programmet er utroligt nemt at integrere med vores økonomisystem, og alt, der vedrører bank, pensionsaftaler og indberetninger til eIndkomst fungerer optimalt. Når vi endelig har et spørgsmål til Danløn, er de altid utrolig hurtige og servicemindede i deres svar.

Thomas Holme Poulsen, Holmegruppen ApS

Holmegruppen

Jeg har brugt Danløn i snart 10 år, og det har altid fungeret upåklageligt. Hvis jeg sender et spørgsmål til Danløns support, får jeg svar med det samme. Det er vigtigt for mig, at jeg kan komme hurtigt videre, hvis et problem opstår. Jeg må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med Danløn.

Gitte Larsen, DCU-Camping Vorbasse

DCU

Hos A.C. Perchs Thehandel har vi brugt Danløn til at håndtere lønnen for vores medarbejdere gennem flere år. Vi har altid været glade for det brugervenlige og simple system der gør, at håndteringen af lønnen går så gnidningsfrit som muligt. Vi kan kun anbefale Danløn.

Christian Hincheldey, A.C. Perchs Thehandel

Jeg har qua mit tidligere erhverv som revisor brugt Danløn i 16 år, og har gennem alle årene har jeg været imponeret over at bruge et så simpelt og overskueligt lønsystem, der rummer alle de funktioner virksomhedsejere skal bruge. Specielt kan jeg nævne den direkte integration til regnskabssystemet som sparer mig meget tid. I min virksomhed, Bryggens Kajakpolo, har jeg kun ansatte i sommerhalvåret, og jeg er derfor meget tilfreds med at jeg kun betaler for de lønafregninger jeg laver, og ikke har unødvendige udgifter om vinteren.

Martin Møller, indehaver, Bryggens Kajakpolo

2tal

Jeg har brugt Danløn i mere end 10 år. Faktisk i hele min tid som selvstændig. Jeg valgte Danløn pga. prisen. Det er dog ikke kun prisen der er god. Det er nemt og alt fungerer upåklageligt. Dejligt at alle overførsler klares automatisk af Danløn. Så kan jeg bruge min tid på andre ting.

Erik Pilgaard Hejlskov, Indehaver, Lånekassen

lånekassen

SERVIO A/S hjælper virksomheder med at realisere deres planer om vækst og udvikling - det gør vi blandt andet ved at varetage lønadministrationen for vores kunder. Til dette har vi brugt Danløn i mere end 8 år - og vi er meget tilfredse med systemet. Det er let tilgængeligt og meget brugervenligt. Systemet gør, at lønadministrationen kan udføres enkelt og smidigt - hvilket vi værdsætter i forhold til effektiviteten overfor vores kunder. Vi anbefaler Danløn til alle vores kunder.

Nicolaj Johansen, SERVIO A/S

Servio

Hos Super Mac Service har vi konstant travlhed og mange bolde i luften, derfor er det også et krav med et brugervenligt og overskueligt lønsystem.
Med direkte integration op mod vores regnskabssystem, sikrer vi en nem og hurtig håndtering af lønudbetalinger til medarbejderne. Vi har altid været tilfredse med Danløns løsning, supporten er god og prisen er mere end rimelig. Med andre ord vil vi ikke tøve med at anbefale Danløn til andre mindre IT virksomheder.

Kasper Vesterbøg Antonisen, Super Mac Service IVS

2tal

Hos 2talRevision bruger vi Danløn til at lave løn for vores kunder, som blandt andet tæller en række lægehuse.
Danløn er et effektivt og billigt system. Det fungerer upåklageligt og gør det nemt for både os og vores kunder at udbetale løn til de forskellige typer personale, der typisk er i et lægehus. Supporten er god og inkluderet i prisen, hvilket er en klar fordel.

Jan Christensen, Registreret revisor, 2talRevision

2tal

Hos Bolig Eksklusiv har vi siden firmaets start i 2010 brugt Danløn til håndtering af lønudbetaling til vores medarbejdere. I vores branche med både provisionslønnede, fastlønnede og timelønnede gør Danløn det nemt, hurtigt og billigt for os at klare lønudbetalingerne.
Systemet sparer os for en masse tid, da vi ikke selv skal indberette og overføre til forskellige myndigheder. Når vi skal hente eller rette oplysninger, er systemet let og overskueligt. Systemet håndterer også de forskellige ferieregler for de forskellige løngrupper. Vi kan varmt anbefale Danløn til håndtering af løn.

Kim Krabbe, Indehaver, ejendomsmægler, MDE & DSE, Bolig Eksklusiv

Jeg har kørt Danløn siden 2003 og har i forbindelse med lønadministrationen ikke på noget tidspunkt oplevet nogle problemer. Tværtimod har jeg oplevet det som nemt, hurtigt og tilmed billigt, hvorfor jeg kun kan anbefale Danløn til andre håndværksmestre.

Bo Jensen, Lynge Haveservice ApS

Lynge Haveservice

Hos Frisør Morgenhår har vi brugt Danløn siden 2011 og er meget tilfredse. Vi laver løn for alle vores fire afdelinger centralt, og det hele fungerer som det skal. Vi har tidligere brugt et andet system, som var ret besværligt - så for os har det været en vældig positiv oplevelse at skifte til Danløn, som er supernemt at bruge. Vi kan kun anbefale Danløn til andre frisører.

Kim Wiche, Frisør Morgenhår

Larsen Finans & Administration

Hos Tandlæge Teamet har vi brugt Danløn i mere end 10 år og er meget tilfredse. Vi udbetaler løn til ni medarbejdere, og det hele fungerer som det skal. Supporten er god og de vender hurtigt tilbage, når man har skrevet til dem. Danløn er supernemt at bruge, og vi kan kun anbefale Danløn til andre tandlægeklinikker.

Susanne Mikkelsen, Tandlæge Teamet

Mammashop.dk har gennem flere år brugt Danløn, som vi er rigtig glade for. Systemet er let at bruge, og vi har aldrig oplevet problemer. Det er en klar fordel, at vi ikke selv skal tænke på indberetninger og overførsler til myndigheder, og vi kan altid være sikre på, at systemet er opdateret i forhold til nye regler og lovgivning. Og så er det oven i købet billigt! Vi kan kun anbefale Danløn.

Kim Kristensen, mammashop.dk

Mammashop