09 mar 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Arbejd smart og effektivt med Danløn

I Danløn gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre arbejdet med lønbehandlingen så enkelt og nemt for dig som overhovedet muligt. Vi har derfor udviklet en række funktioner, der alle giver dig mulighed for at arbejde endnu mere effektivt med Danløn. Og jo flere medarbejdere, du kører løn for, jo større er fordelene. Læs med her! Du vil hurtigt opdage, hvor meget tid du sparer.

En af mulighederne for at effektivisere lønarbejdet er den samlede indtastning, som gør det nemmere for dig at opdatere løntyper på aktive medarbejdere på en gang. Du kan også oprette standardværdier og skabeloner. Eller du kan få glæde af integrationen med systemer fra vores samarbejdspartnere. Som du kan se, er der mange muligheder for at lette arbejdet med lønbehandlingen i Danløn.

Få arbejdet klaret med samlet indtastning

Med den samlede indtastning slipper du for at gå ind under hver enkelt medarbejder, hvis du skal ændre på lønarterne. Funktionen giver dig nemlig mulighed for at lave ændringerne på et og samme sted. Skal du for eksempel opdatere satsen på kilometerpenge eller beløbet for virksomhedens frokostordning, henter du blot listen med alle aktive medarbejdere frem og får klaret indtastningen uden at skulle skifte mellem medarbejderne. Nemmere kan det ikke gøres!

Du finder den samlede indtastning under 'Lønberegning'.

Opret standardværdier og skabeloner

Du kan også med fordel oprette standardværdier. Disse vil automatisk blive brugt, når du opretter en ny medarbejder. Det er selvfølgelig især en fordel, hvis du har mange medarbejdere med samme værdier, for eksempel ferie med løn eller en arbejdsuge på 37 timer. Du finder funktionen Standardværdier under menupunktet 'Virksomhed'.

Og du behøver ikke nøjes med blot en enkelt skabelon med standardværdier. Du kan faktisk oprette lige så mange skabeloner, som du har brug for, og på den måde skræddersy systemet til dit behov. Hvis du for eksempel bruger studentermedhjælpere, eller du har mange timelønnede, kan du med fordel oprette skabeloner til disse typer af medarbejdere. Og i de tilfælde, hvor du ikke ansætter en bestemt medarbejdertype særlig tit, og du derfor ikke husker opsætningen, kan du selvfølgelig også have glæde af en skabelon.   

Få glæde af integrationerne med vores samarbejdspartnere

Danløn arbejder sammen med en lang række udbydere af for eksempel regnskabsprogrammer, tidsregistrerings- eller vagtplanlægningssystemer. Hvis din virksomhed allerede bruger et eller måske flere af systemerne, kan du ved at give adgang til disse få overført data direkte til Danløn til brug for lønberegningen. Du behøver med andre ord ikke taste de samme værdier først i det ene system og derefter i det andet. Du sparer tid og slipper for fejlindtastninger.

Du giver adgang til andre systemer under 'Virksomhed', 'Generelt', 'Tillad tredjepartsadgang', eller du kan indlæse en fil.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til vores support eller til at ringe til os - hvis du valgt Danløn Direkte - hvis du har spørgsmål eller blot behov for mere hjælp og inspiration til, hvordan du arbejder så smart og effektivt som muligt i Danløn.

Tags:

Lønbogholder Lønadministration Integrationer Skabeloner

Relaterede indlæg