27 feb 2019

Kristina Loncar

Content Creator

Automatiser lønprocesserne og effektiviser din arbejdsgang

Selvom du har egen virksomhed, er der ingen grund til at gøre arbejdsdagene længere end nødvendigt.

Danløn har automatiserede arbejdsflows, som hjælper dig med at effektivisere din forretning, så du får tid og overskud til alt det sjove. 

Danløns digitale processer understøtter optimering af dine arbejdsopgaver

Lønadministration kan somme tider trække tænder ud, især hvis du skal gøre det hele selv. Manuel indtastning fylder ofte en del og er en stopklods for glidende arbejdsprocesser. 

Derfor sætter vi en ære i at forbedre og forenkle alle områder i Danløn til gavn for dig og dine medarbejdere, så din forretning kan vokse. 

Det gør vi, fordi vi tror på, at effektive og sikre processer er med til at skabe en stærk arbejdsgang, hvor dine medarbejdere trives, er produktive, positive og tilfredse. 

Lad os kigge nærmere på, hvordan du med de digitale processer kan bringe din virksomhed op på et helt nyt effektivitetsniveau, når du skal lave løn

Automatisk overførsel til bank, pension og ferie

Når du har oprettet en Nets-aftale i Danløn, sørger vi for, at alle betalinger til løn, skat og pension bliver overført automatisk til de rette konti. 

Vi sørger også for at sende dine indberetninger til pension, ATP og FerieKonto, så du er sikker på, at betalingerne sker til tiden. 

Godkendelsesflow gør din lønkørsel sikker 

Lønafregningen ender ofte nederst på prioritetslisten, når hverdagen er travl og opgaverne hober sig op. 

Danløns godkendelsesflow til sikker lønkørsel giver dig mulighed for at oprette godkendere til at godkende lønafregningerne for dig. 

Det eneste du skal gøre, er at oprette dine godkendere. Vi har sat godkendelsesprocessen op på forhånd, så du får en fleksibel og sikker lønproces, hvor du altid har overblik over lønafregningernes status. 

Vink farvel til dobbeltarbejde med Danløn appen 

Du kan også tilmelde dine medarbejdere Danløn appen og lade dem selv registrere timer, kørsel, fravær og udlæg. 

Når du har godkendt registreringerne, sørger vi for, at al data automatisk lander i de rette felter i systemet. 

På den måde slipper du for selv at fedte med indtastningerne, og du er også sikker på, at registreringerne er korrekte. 

Automatisk nulindberetning 

I Danløn kan du med et enkelt klik aktivere automatisk nulindberetning. Du skal bare sørge for at have kørt minimum én lønafregning, så klarer vi resten for dig. 

Indberetning af statistk 

Er din virksomhed blevet bedt om at indberette lønstatistik, kan du vælge at lade Danløn gøre det for dig. 

Du skal blot opsætte medarbejderen samt markere i systemet, om vi skal indberette til Dansk Arbejdsgiverforening (DA), Danmarks Statistik (DS) eller Dansk Byggeri. 

Knyt bogføringsgrupper til dit regnskabsprogram 

Bruger du et regnskabsprogram, kan du nemt koble Danløn sammen med det. 

Du kan også oprette flere grupper i din bogføring og få bogføringsposterne overført automatisk til dit regnskabsprogram. 

Er dit regnskabsprogram ikke integreret med Danløn, kan du bare trække en fil ud af systemet og indlæse den i regnskabsprogrammet. 

Tags:

Lønadministration Lønbogholder

Relaterede indlæg