20 jun 2019

Kristina Loncar

Danløn, Content Creator

Book en plads hos Lønskolen og få vigtig viden om løn

Vi elsker løn, men vi er endnu mere vilde med at dele vores viden med dig. Derfor har vi i Danløn sammen med Lessor etableret Lønskolen, som er et kursus, hvor du kan opdatere din viden om løn og bruge det i dit daglige arbejde med lønadministration.

Bliv en haj til lønadministration

Lønskolen giver dig et skarpt overblik over de enkelte elementer, der indgår i en lønbehandling.

Du får en god forståelse for, hvordan du håndterer dem, så du både sparer tid i dit daglige arbejde, øger kvaliteten og minimerer antallet af rettelser. 

På Lønskolen bliver du også rustet til at forholde dig kritisk til de løndata, du skal behandle og ikke mindst de enkelte trin i lønbehandlingen. 

Hvad er Lønskolen? 

Lønbehandling kræver specialviden, og det får du med Lønskolen, der er et heldagskursus til dig, som gerne vil have værdifuld viden om løn. 

Vores kursusledere har mange års erfaring i bagagen inden for lønadministration og er dagligt i dialog med en række virksomheder om håndteringen af løn. 

Desuden er kursuslederne i tæt dialog med myndighederne i forhold til nye lovkrav, hvilket betyder, at du kan forvente at få en opdatering på alle de nyeste love og regler inden for lønadministration. 

Undervisningen er ikke knyttet op på et bestemt lønsystem, så derfor kan du deltage i kurset, uanset hvilket lønsystem du bruger. 

Tilmeld dig inden udgangen af juli og få 10 % rabat 

Vores kurser bliver fyldt hurtigt ud, så gør dig selv den tjeneste og meld dig til i god tid. Gør du det allerede nu, kan du spare 449 kroner. 

Det siger deltagerne om Lønskolen 

Jennifer Alexandra Thorup, der er regnskabsmedarbejder hos Fiskerikajen udtaler blandt andet: 

"Man kommer altid herfra med læring, uanset hvor meget erfaring man har. Og så bliver man testet i at lave lønsedler".

"Undervisningen er rigtig god, især fordi den også indeholder opgaver, der skal løses". 

Tilmeld dig 

Find det tidspunkt, der passer dig bedst, og book din plads til kurset allerede nu. 

Tags:

Lønadministration Lønbogholder

Relaterede indlæg