14 sep 2018

Kristina Rovcanin

Content creator

Danløn møder lønadministratorerne i øjenhøjde

I dette blogpost skruer vi helt op for Danløn-dialogen og zoomer ind på en håndfuld revisorer og bogholdere, der deler deres oplevelse af revisoreventet og deres mening om Danløn.

Med skarp skrivepen og en tom blok i hånden sætter jeg mig for at fylde de blanke sider ud med fortællinger fra revisorer og bogholdere, som skal gøre mig klogere på, hvad det er, der gør Danløn til deres foretrukne lønsystem. 

De har om nogen indblik i, hvor den digitale udvikling er på vej hen, og hvilke krav udviklingen stiller til lønsystemernes kunnen. 

Danløn er intuitivt

Jeg får sneget mig ind i kaffesalen i håb om at fange en revisor eller to til en kort snak om eventet og deres oplevelse af Danløn. 

Min første samtale begynder helt spontant og tilfældigt, da jeg bevæger mig ud mod forhallen for at snuppe en kop kaffe inden den store kildejagt. 

Da jeg først opsnapper hendes smil, går mit mundtøj ellers i selsving. Jeg finder hurtigt ud af, at kvinden hedder Karin Kristensen og er ansat i Elsassfonden.

At hun er rigtig glad for at håndtere løn for 20-40 medarbejdere gennem Danløn, er ikke til at tage fejl af, da vi først tager hul på temaet.    

- Danløn er super billigt og intuitivt. De stiller altid med en service, der i den grad lever op til den billige pris. Så er jeg også ret glad for den gode online support, der altid er klar på at hjælpe hurtigt, siger hun. 

Karin Kristensen er lønbogholder hos Elsassfonden, hvor hun administrerer løn for 20-40 medarbejdere. 

 

Løn på flere niveauer 

Efter mit første interview får jeg dagens første skud koffein ned, mens jeg lynhurtigt scanner lokalet for flere velvillige talelskere, der gerne vil dele deres historie.

Anette Zwinge er den første kvinde, jeg rækker hånden ud til. Hun kommer fra Zolidtal, som er et selvstændigt regnskabsservice. Her har hun til opgave at håndtere løn for fem virksomheder, hvilket svarer til omtrent 50 medarbejdere. 

Hun er rigtig begejstret over Danløns imødekommende attitude og initiativet omkring revisoreventet. 

- Det er dejligt, at Danløn gerne vil mødes med kunderne, siger Anette Zwinge. 

Næste levende billede er Heidi Poulsen Mann, som er selvstændig med revisorfirmaet Talmenageriet.dk, hvor hun håndterer løn for fem virksomheder med forskellige ansættelsestyper. Hun nikker bekræftende og uddyber: 

- Det er et superfint arrangement, og det er godt med så skarpe og detaljerede oplæg. I det hele taget er det vigtigt med den løbende kontakt, og så er det fedt, at Danløn mødes med administratorerne face to face.

De får begge fremhævet flere gode ting ved lønsystemet, men især dets intuitive natur har de stor gavn af. 

- Det er let tilgængeligt for de små virksomheder med få ansatte. Det er supernemt og intuitivt at gå til, også selvom man ikke er uddannet lønekspert, siger Anette Zwinge. 

- Prisen er god og så er det fedt med transparent prisstruktur samt, at der ikke er nogen binding. Der er i det hele taget tillid til Danløn, supplerer Heidi Poulsen Mann. 

Anette Zwinge (t.v.) laver løn for 50 medarbejdere hos Zolidtal, mens Heidi Poulsen Mann (t.h.) kører selvstændigt i revisorfirmaet Talmenageriet, hvor hun administrerer løn for fem virksomheder. 

 

Tilpasset kundens behov 

Pausens ende presser sig på. Jeg tager et lynhurtigt kig på uret. Mon ikke, jeg kan kan nå at fange en kilde eller to til.

Bingo! Få sekunder senere befinder jeg mig ved et af de moderne barborde foran Nina Lindgren, der kommer fra CPH Holding og laver regnskab for tre selskaber, hvilket svarer til 25 medarbejdere, og Lars Thomas, der administrerer løn for 40 medarbejdere hos LT Review. 

De har gang i en spændende dialog, som jeg helst ikke vil afbryde, men jeg har jo en mission. Heldigvis tager de imod mig med et smil på læben og en nysgerrig attitude.  

Nina Lindgren skyder svaret ud som fra en kanon, da jeg spørger hende, hvad hun synes om Danløn. 

- Danløn er nemt og intuitivt. De har gode hjælpevideoer og en super online support, der disker op med hurtige svar, afslutter hun. 

Lars Thomas er enig, men fremhæver også appen som et positivt element. 

- Appen er god til reguleringer af timer og udlæg i flere moduler. I det hele taget er der bare flere pakker, som er fuldstændig tilpasset kundens behov, siger han. 

Lars Thomas har sit eget revisionsfirma LT Review, hvor han står for 40 medarbejderes løn. Nina Lindgren kommer fra CPH Holding og laver regnskab for tre selskaber med 25 medarbejdere. 

 

Missionen bliver fuldført 

Der er akkurat en halv tår tilbage i kaffekoppen, da jeg får nedskriblet den sidste sætning i min spritnye sorte blok med Danløn-logoet på.

Trods væskens lunkne tilstand, hælder jeg de beskedne dråber i mig, slår elastikken om blokken og smiler selvtilfreds over min vellykkede mission, mens jeg bevæger mig tilbage til koncertsalen.   

Tags:

Lønbogholder Lønadministration

Relaterede indlæg