14 maj 2019

Kristina Loncar

Danløn, Content Creator

Danløn på tysk og svensk

Vidste du, at Danløn har to pendanter i Nordeuropa, der understøtter din lønadministration, hvis din virksomhed også har aktiviteter i lande uden for Danmarks grænser?

Er du en af de virksomheder, der enten har en afdeling i Skandinavien eller Tyskland, eller leger du med tanken om at brede forretningen ud til disse breddegrader, har vi en skræddersyet løsning til dig. 

Lønsystem der matcher dine behov

Vi har i mange år haft produkter til det europæiske marked, der er bygget til mindre virksomheder og er opbygget efter samme principper. 

Med ilohngehalt og Swelön er vi i stand til at understøtte din virksomheds afdelinger, hvis du driver en del af din forretning i Tyskland eller Sverige. 

Lønsystemerne er lokaliseret og tilpasset hvert land, men fungerer i kort træk på samme måde som Danløn, så din håndtering af medarbejdernes løn i den udenlandske afdeling forbliver nem og intuitiv. 

Alle systemer fungerer ud fra Danløns principper, men tager naturligvis hensyn til landenes individuelle love og regelsæt, så du altid er sikker på at overholde myndighedernes krav. 

Tags:

Lønadministration

Relaterede indlæg