11 jun 2019

Mia Veldorm

Danløn, Markedschef

Derfor vælger kunderne Danløn

Der er efterhånden et hav af muligheder, når det kommer til at vælge det lønsystem, som rammer din virksomheds behov. Vores markedschef Mia Veldorm kommer med sit bud på, hvorfor flere og flere virksomheder siger ja tak til at lave løn med Danløn.

Din tid er mere værd 

Er du eksempelvis en ny virksomhed, der skal i gang med din første lønkørsel, eller hører du måske til de virksomheder, som gerne vil klæde den lønansvarlige godt på til opgaven, er Danløn der altid til at tage hånd om dine behov. 

Størstedelen af de virksomheder, der tager springet og skifter til Danløn lønsystem, gør det fordi de ønsker at optimere på lønadministrationsdelen samt spare en masse værdifuld tid og omkostningskroner. 

Med Danløn får din virksomhed adgang til en let tilgængelig og gennemskuelig digital lønmotor, hvor du eller din lønbogholder slipper for at bruge oceaner af tid på at lave løn manuelt i egne regneark eller i andre tunge systemer.

I stedet får du et simpelt og sikkert system, der er gennemsigtigt. Det betyder, at du ikke skal gå med usikkerheder omkring, hvorvidt der er skjulte omkostninger forbundet med at oprette en Danløn konto.  

Hos os er der ingen abonnementsbindinger, du betaler blot 20 kroner per lønseddel og så er du ellers klar til at lave løn til dine medarbejdere

Nemt at køre løn uanset om du er lille iværksætter eller en større virksomhed

Uanset hvor mange medarbejdere du har i din virksomhed, er systemet så intuitivt og ligetil, at du ikke behøver at være ekspert for at håndtere lønnen.

Når først du har oprettet din Danløn konto, fører flowet dig igennem processen, så du nemt kan sætte din virksomhed op samt indtaste eller indlæse dine medarbejderes stamdata på egen hånd.

Det smidige flow giver dig også mulighed for at tilkoble din Nets-aftale, så du nemt kan slå dine betalinger automatisk til, hvorefter du er "good to go" med din første lønkørsel.  

Få del i vigtig lønviden 

En af Danløns kerneprioriteter er at sikre, at du altid ubesværet og trygt kan navigere rundt i systemet. Det sørger vi blandt andet for gennem hjælpeteksterne og en skarp telefonsupport, så du hurtigt får overblik over, hvordan du nemt kommer videre til næste skridt i lønkørslen.

Uanset om du er en ny kunde der skal i gang, en eksisterende kunde der trænger til et servicetjek og mere viden om en funktion, eller du er bogholder med ansvar for at lave løn til alle dine kunder, deler vi med glæde ud af vores lønviden, når du har brug for det.

Vi mener, at en åben dialog er vejen frem, fordi det giver os mulighed for at komme tættere på dine ønsker og efterspørgsler. For os er du en vigtig medspiller i beslutningsprocesserne for udviklingen af Danløn.

På den måde kan vi sikre dig den nødvendige viden og læring om løn, så kan bruge Danløn systemet optimalt.

Tags:

Lønadministration

Relaterede indlæg