22 dec 2020

Ingrid Arem Gundersen

Senior product manager, Danløn

En velsmurt lønmaskine udvider kerneydelsen med ny teknologi

I Danløn har vi det seneste år brugt en del kræfter på at optimere processer og ruste organisationen til at imødekomme endnu flere behov. Vores kundebase er stor og mangfoldig, og vi optimerer, så vi kan rykke endnu hurtigere på de efterspørgsler, der naturligt opstår jo flere kunder, vi servicerer.

Vi har derfor kigget ind i nye teknologier, som skal understøtte langt flere virksomheder med en bredere palet af administrative opgaver, der grænser op til lønområdet.

Det er teknologier, som skal bidrage til sikkerhed, automatisering og kontrol over den kæderække af gøremål, der skal til for at levere korrekt løn til medarbejderne.

Udrulningsplanen i grove træk

OAuth 2 teknologi til login

I løbet af første kvartal 2021 vil vi håndtere login i Danløn med en velkendt teknologi, der betyder, at vi på sigt kan åbne op for rolle- og rettighedsstyring. Teknologien hedder OAuth2, og du kan læse mere om OAuth2 her. Vi bygger derved oven på kongstanken i Danløn om, at det er ét menneske og én virksomhed, der har adgang til de essentielle informationer, der skal til for at lave løn til medarbejdere. Med denne teknologiske forandring får vi serveret en række muligheder, der bliver til dine fordele over tid.

API-platform til integrationer

Vi er også klar med en API-platform i første kvartal. Det betyder, at din virksomhed kan forbinde Danløn til endnu flere tredjepartsystemer i en kontrolleret form. Det er andre systemer, du har koblet til din virksomhed, der for eksempel leverer løninputtet til Danløn. Det giver dig også flere muligheder for overlevering til dit regnskabssystem eller mange andre spændende ting, som vi arbejder sammen med vores partnere om løbende at kunne tilbyde.

Flere funktioner til medarbejderhåndtering

I anden kvartal lancerer vi funktioner til de virksomheder, der ønsker automatisk oprettelse af medarbejdere i Danløn, og som har endnu flere behov, når det gælder registrering af fravær, opsætning af påmindelser og sikker dokumenthåndtering. Med disse funktioner støtter vi langt bedre op om hele lønprocessen, og vores software vil levere redskaber til at varetage medarbejderne allerede inden, de er oprettet i Danløn.

Samtidig har vi fokus rettet mod en række basiselementer i Danløn, som skal til for at gøre oplevelsen endnu bedre. Det handler dels om bogføringer og betalinger, men også om at kunne styre visse procentsatser og andet centralt for virksomheden.

Vi vil gøre dit arbejdsliv lettere ved at sikre dig smidige, automatiske og meningsfyldte arbejdsprocesser.

Hvad betyder det for min virksomhed?

I takt med, at vi er klar med nyhederne til dig og din virksomhed, så informerer vi dig om dine nye muligheder dér, hvor du orienterer dig om Danløn. Og vi kan næsten ikke vente med at tage hul på et nyt år, hvor brikkerne for alvor falder på plads, så din virksomhed kan få glæde af de mange nye muligheder.

Hvis ikke du allerede modtager Danløns nyhedsbrev, hvor der et par gange om måneden er nyheder at hente, så tilmeld dig Danløns nyhedsbrev her.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Tags:

Integrationer

Relaterede indlæg