19 mar 2019

Kristina Loncar

Danløn, Content Creator

Endnu lettere at bruge Danløn sammen med Intempus

Danløn har gjort det teknisk muligt for dig at koble din konto sammen med en tredjepartsløsning.

Det betyder, at vi nu kan alliere os med nogle af de dygtigste spillere på markedet. Den første er Intempus, der er din genvej til lynhurtig tidsregistrering.

 

Nemt og overskueligt

Vi har taget en snak med Intempus-direktøren, Christophe Zafiryadis, der ser flere gevinster for din virksomhed og lønadministration med den opdaterede integration mellem Danløn og Intempus.

Samarbejdet omkring udviklingen af integrationen har været en god og glidende proces på alle fronter, hvis man spørger manden bag det populære tidsregistreringssystem. 

- Der har ikke været en finger at sætte på noget i samarbejdet. Alt har spillet og været superfint rent teknisk, for det er en simpel og overskuelig integration, der er blevet opdateret, fortæller Christophe Zafiryadis. 

Hvad får du ud af integrationen?

  • Du slipper for at fifle med at hente csv-filer ned og indlæse dem i systemet.

  • Det frigiver en masse tid, som du i stedet kan bruge på alt det sjove.

  • Al din data bliver overført automatisk fra Intempus til Danløn.

  • Du kan ikke overføre den samme lønindberetning to gange. Således slipper du for fejl. 

Skærpet sikkerhed i integrationen mellem Danløn og Intempus

Integrationen sørger for, at din data flyder fra Intempus til Danløn, så dine overførsler altid sker på sikker vis.

Nok har det automatiske samspil gjort lønprocesserne mere effektive, men Christophe Zafiryadis fremhæver også sikkerhedsaspektet som et endnu vigtigere og kompromisløst element i den tekniske udvikling.  

- Integrationen er blevet langt mere sikker. Førhen kunne man trække en fil fra en hvilken som helst periode i vores system, og så var det dét, man indlæste, siger han.

Samspillet mellem de to systemer giver dig et skarpt overblik over al data, så du altid kan se, hvad du sender over til Danløn, men det giver dig også en sikkerhed for, at din medarbejder får løn for de timer, der er blevet registreret i Intempus. 

Stærkt samarbejde gør integrationen endnu bedre

En god og skarp dialog har været nøglen til succes, hvilket har gjort samarbejdet endnu stærkere.

- Det er fedt at blive inddraget i udviklingsprocessen, og resultatet har levet fuldstændig op til vores forventninger. Fordi vi snakkede sammen undervejs, betød det, at vi fik, hvad vi regnede med fra Danløn, forklarer Christophe Zafiryadis.

Selvom Danløns opdatering af integrationen til Intempus nu er en realitet, stopper legen ikke her, for ambitionerne er større.

- Forhåbentlig kommer der en masse ting, vi kan bygge videre på, så vi kan gøre lønprocessen endnu smartere for kunderne, fastslår Christophe Zafiryadis.

Tags:

Lønadministration

Relaterede indlæg