17 dec 2020

Susanna Christina Møller

Marketing Project Manager

Få hjælp til feriedifferenceberegningen med en ny, smart funktion i dit lønsystem

Som bruger af Danløn kan du glæde dig over, at dit lønsystem nu kan hjælpe dig med feriedifferenceberegningen. Måske har du ikke skullet lave beregningen før, men nye regler betyder, at du kan blive nødt til det. Og Danløn hjælper dig på vej.

Feriedifferenceberegning er ikke noget nyt fænomen, men med den nye ferielov er der ændret i, hvornår du skal lave beregningen.

Det nye er, at du nu altid skal lave feriedifferenceberegningen, hvis dine medarbejdere ændrer arbejdstid i løbet af et ferieår - om det så kun er en halv time. Tidligere behøvede du kun lave beregningen, hvis arbejdstiden ændrede sig mere end 20 procent - og der var ingen hjælp at hente i Danløn. Det er der nu!

 

Den automatiske feriedifferenceberegning er nem at bruge. Du skal faktisk bare trykke på en knap - og så er beregningen lavet. Og du behøver heller ikke være i tvivl om, hvornår du skal feriedifferenceberegne, for knappen, du skal trykke på, kan du kun se, hvis beregningen er nødvendig. Det vil sige, hvis dine medarbejdere har ændret arbejdstid i løbet af ferieåret. Nemmere bliver det ikke!

Vi glæder os til at vise dig og fortælle dig mere om hjælpen til feriedifferenceberegning.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Danløns support - enten ved at skrive eller ved at ringe, hvis du bruger Danløn Direkte.

Tags:

Ferielov Lønadministration Feriedifferenceberegning

Relaterede indlæg