19 jan 2021

Ingrid Arem Gundersen

Senior Product Manager

Fuld fokus på produktudvikling: ambitionerne er tydelige og til glæde for dig

Danløn søger i øjeblikket to nye medarbejdere: en Product Owner og en Product Manager. Indtil i dag er de to profilers opgaver blevet varetaget af en enkelt medarbejder. At vi nu skiller stillingerne ad, er en understregning af opgavernes store betydning for udviklingen af produktet som Danmarks førende online-lønsystem til små og mellemstore virksomheder.

Danløn så dagens lys første gang i 2001. Dengang var web-universet endnu ganske lille - så at komme på markedet med en online-løsning var i sig selv ganske exceptionelt. Ganske få mennesker arbejdede på det tidspunkt med Danløn, men udviklingen gik stærkt, og antallet af medarbejdere steg støt i takt med mængden af funktioner og antallet af lønsedler, der blev genereret hver måned. Ansættelsen af både en Product Owner og en Product Manager understreger ambitionerne om fortsat fuld fokus på produktudvikling.

Det kan egentlig siges meget enkelt: det eneste, vi ønsker i Danløn, er at tilbyde og videreudvikle et produkt, der skaber reel værdi for dig som bruger. Det er derfor, vi arbejder ambitiøst og målrettet med produktudvikling.

Sådan skaber Danløn værdi for dig

Du må gerne betragte både Product Manager og Product Owner som din stemme i Danløn. For deres fornemste opgave er intet mindre end at opfylde dine ønsker.

Danløns Product Manager vil være overordnet ansvarlig for produktudviklingen og strategien for produktet og vil skulle indsamle, analysere og prioritere krav og ønsker fra de forskellige interessenter, blandt andet dig som bruger af systemet. 

Product Owner arbejder mere snævert og har først og fremmest til opgave at omsætte interessenternes feedback til specifikke udviklingsopgaver.

For både Product Manager og Product Owner er det frem for alt dig og dine behov som bruger af Danløn, som ligger til grund for beslutningerne. Produktudviklingen skal skabe merværdi. Ellers er den overflødig. At kunne skelne mellem det værdiskabende og det måske nok smarte, men reelt unødvendige er derfor en vigtig egenskab for begge profiler.

Sidst, men bestemt ikke mindst er evnen til selv at kunne få øje på værdiskabende muligheder i produktet, en egenskab, der næsten ikke kan overvurderes hos en Product Manager eller Product Owner. At kunne udvikle det, som ingen har talt om eller tænkt på, men som alligevel viser sig at være en uundværlig gevinst!

Vil du vide mere?

Læs meget mere om de to spændende stillinger som Product Manager og Product Owner.

Tags:

Produktudvikling Funktioner

Relaterede indlæg