26 nov 2019

Kristina Loncar

Content creator

Gå på opdagelse i din virksomheds data og få vigtig viden om din forretning

Vi har samlet detaljerede data om dine processer, strukturer og daglige drift i Danløn, som du kan konvertere til brugbar og værdifuld viden, så du kan udvikle din forretning.

Danløns nye visualiseringsværktøj gør det muligt for dig at kaste lys over din virksomheds data, der giver dig indblik i konkurrencesituationen og en bedre forståelse for din forretning, så du kan træffe de rigtige beslutninger til gavn for din virksomhed. 

Det betyder, at du blandt andet kan forbedre din indtjening, øge din virksomheds performance og positionere dig bedre i forhold til dine konkurrenter i branchen. 

Nøgletal 

Når du klikker på feltet ’Overblik’ inde på forsiden, vil du blive mødt af en bjælke med en række nøgletal.

Bjælken viser antallet af ansatte, antallet af ansættelser år til dato, antal fratrådte medarbejdere, den gennemsnitlige alder og lønsummen år til dato.

Klikker du på feltet ’Vis yderligere information om virksomheden’, bliver du præsenteret for en række forskellige grafer. 

Grafer

Du kan blandt andet se, hvor din virksomhed ligger i forhold til månedsløn eller timeløn sammenlignet med andre i din branche.

Således kan du få indblik i din virksomheds lønomkostninger og det flow, der er i din økonomi. Ligger din virksomhed eksempelvis under, over eller imellem branchens lønniveau, eller er der stor udskiftning af medarbejdere?  

Grafernes data giver dig mulighed for at tage din virksomheds økonomi op til overvejelse.

Det kan være, at du skal tage stilling til, om det er nødvendigt at justere lønniveauet, antallet af medarbejdere eller noget tredje, så du kan sikre at bibeholde en sund og fornuftig økonomisk balance i forretningen. 

Kom på forkant med din forretning

Uanset om du er tilfreds med økonomien i din virksomhed, eller om du godt kunne tænke dig at lave et par småjusteringer hist og her, kan den nye dataindsigt hjælpe dig med at handle hurtigt og tage de rette beslutninger.

Danløn sætter strøm til dine data, så du kan læne dig op ad en skarp forretningsindsigt frem for en tom mavefornemmelse. På den måde er du ét skridt tættere på de rette beslutninger, der skal udvikle og optimere din forretning. 

Tags:

Lønadministration

Relaterede indlæg