19 dec 2019

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Glædelig jul og godt nytår til dig fra Danløn

Danløn ønsker dig en rigtig glædelig jul og et spændende og lykkebringende nytår. Vi håber, du har haft en masse glæde af dit lønsystem i året, der snart er gået, og vil gerne sige dig en stor tak for at bruge Danløn til din lønafregning.

Julen og nytåret er tiden, hvor man gør status over året, der er gået, og ser frem mod det år, der venter. Det gør vi selvfølgelig også i Danløn.

Du er sikkert allerede klar over, at 2019 har været et spændende år i Danløn. Og det kommende år bliver ikke mindre spændende. Det kan vi love allerede nu. Læs med her.

Danløn Data

I 2019 har du fået mulighed for at gøre brug af Danløn Data - et værktøj, der hjælper dig med at omsætte dine data til værdifuld viden, som du kan bruge til at optimere din forretning. Læs mere om Danløn Data.

Danløn app

Danløns populære app, som du kan downloade gratis, og som dine medarbejdere kan bruge til selv at registrere timer, kørsel og fravær, er blevet endnu mere smart i 2019. For eksempel er det blevet meget nemmere for medarbejderen at gennemskue sin lønseddel, i og med at de vigtigste tal er foldet ud og speciferet med forskellige farver på forsiden af appen. Læs mere om Danløn app.

Danløn Direkte

2019 var året, hvor Danløn Direkte gik i luften og dermed gjorde det muligt for dig at ringe til vores support og få hjælp til brugen af Danløn. Telefonsupporten anbefales af andre og fås til markedets laveste priser. Læs mere om Danløn Direkte.

Sidst, men ikke mindst er en stor del af 2019 gået med at gøre Danløn klar til overgangsordningen i forbindelse med den nye ferielov, og vi har afholdt en lang række kurser, så du som bruger af Danløn føler dig ordentligt klædt på til at håndtere den nye lovgivning.

 Billedresultat for new year 2020

Vi glæder os til at arbejde sammen dig i 2020 og håber, at du stadig vil få glæde af Danløn. Du kan være sikker på, at vi hele tiden arbejder på at effektivere lønprocessen for dig. Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Tags:

Relaterede indlæg