24 jan 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Få gode råd og svar på dine spørgsmål i hjælpen til Danløn

Det skal være nemt og bekvemt at lave løn i Danløn. Derfor er hjælpen aldrig længere væk end et par klik eller en opringning.

Har du brug for hjælp, når du laver løn, eller er du interesseret i at få en større viden om lønrelaterede emner i al almindelighed - så kan du have stor glæde af hjælpen til Danløn. Se med her!

Uanset om du sidder med et specifikt problem som for eksempel indberetning til eIndkomst eller registrering af fravær - eller du har behov for noget mere generel viden om lønbehandling, kan du med fordel bruge hjælpen til Danløn. Her finder du nemlig begge typer hjælp. Så hvis ikke du har allerede har gjort det - så synes vi, du skal prøve at tage et kig på vores lønbibliotek. Vi er sikre på, at du vil synes om, hvad du finder.

Du kan nemt søge i de mange forskellige emner. Du klikker blot på det, der interesserer dig, under 'TAGS'. Og du kan sagtens klikke på flere tags ad gangen.

Vi udvider løbende mængden af hjælpestof - og forsøger naturligvis at gøre det på ud fra dine og vores andre kunders behov. Og handler det om regler og lovgivning, for eksempel den nye ferielov, kan du være sikker på altid at blive opdateret på seneste nyt.

Du er selvfølgelige også altid velkommen til at skrive til vores support eller ringe til os, hvis du har valgt Danløn Direkte. Vi glæder os til at hjælpe og inspirere dig.

Tags:

Supporthjørnet

Relaterede indlæg