10 jan 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Indberetning til eIndkomst: fristen i Danløn er udløbet, men du kan stadig nå det ... blot ad andre veje

Fristen for indberetninger til eIndkomst for 4. kvartal 2019 i Danløn udløb den 6. januar. Det betyder dog ikke, at oplysningerne ikke længere kan registreres i eIndkomst og danne grundlag for indkomståret 2019. Du skal blot indberette dem manuelt - det vil sige helt uden om Danløn.

December er en travl måned, og det kan være svært at nå det hele. Men selv hvis juletravlheden har betydet, at du ikke er kommet helt i mål med årsafslutningen, og den første uge af januar også er fløjet af sted, er der ingen grund til at fortvivle. Du kan stadig indberette til eIndkomst for 4. kvartal 2019. Du skal blot gøre det manuelt, det vil sige direkte til eIndkomst uden om Danløn.

Danløn indberetter nu ikke længere automatisk oplysninger om 4. kvartal 2019 til eIndkomst. Men fortvivl ikke. Du kan nemlig indberette dine oplysninger manuelt. 

Vi råder dig dog til at få det gjort så hurtigt som muligt. Jo senere du indberetter, jo mere kompliceret bliver processen.

Skattestyrelsens hjemmeside kan du læse om, hvordan du skal gøre, og hvad du skal være opmærksom på.

Du kan også ringe på telefonnummer 7222 2824 for flere informationer om indberetning til eIndkomst.

Hvis du indberetter manuelt, skal du også huske at rette feriepengene i overgangsperioden i Danløn, således at dine saldi er korrekte. Du retter feriepengene under menupunktet 'Lønberegning', 'Rettelser', 'Saldorettelser, ferie'.

Læs meget mere om årsafslutningen i Danløn her.

Tags:

Årsafslutning Lønbogholder Lønadministration

Relaterede indlæg