16 nov 2020

Lena

Supportkonsulent - Danløn

November-tips fra supporten

Får du det bedste ud af Danløn, når du laver løn? Danløn har mange funktioner, som kan spare dig for tid eller give dig værdifuld viden om din forretning.

I november kan du få genopfrisket betalingsfristerne for A-skat og am-bidrag, og så er der information til dig, der har fået besked om nye frister for skat i 2021 pga. ændring i virksomhedsstørrelse hos Skattestyrelsen.

Vi vil gerne hjælpe dig med at køre en effektiv forretning. Derfor vil jeg løbende dele tips og tricks fra supporten med dig her på bloggen. Det kan være emner, der er aktuelle for dig her-og-nu, men det kan også være tips om funktioner, som kan gøre dit liv som lønansvarlig lidt lettere.

Rigtig god læselyst!

Udskudte betalinger af skat fra 2020

Jeg oplever for tiden mange kunder, som er forvirrede over fristerne for A-skat og am-bidrag eller bare gerne vil betale. Begge dele kan jeg virkelig godt forstå.

Det er muligt at betale før tid. Det koster et gebyr at annullere en allerede godkendt betaling til Nets, og du skal selv stå for at overføre pengene manuelt.

Fristerne er udskudt pga. corona, og nogle betalinger kommer derfor til at falde oven i hinanden til næste år. Men bare rolig, Danløn skal nok sørge for, at betalingerne falder til tiden.

Du kan allerede nu forberede dig på, du i januar skal betale dobbelt – nemlig både for august og december. Genlæs og få overblik over alle fristerne her.

Har du fået nye frister for skat i 2021?

I oktober og november har nogle virksomheder fået besked fra Skattestyrelsen om, at de i 2021 skal betale skat og am-bidrag efter nye frister. Fristerne afhænger af, hvad du har betalt i A-skat og am-bidrag det seneste år. Det er nemlig det, der afgør om din virksomhed betragtes som stor eller lille i Skattestyrelsens øjne.

Vær opmærksom på, at du ikke skal gøre noget i Danløn endnu.

De nye frister gælder nemlig først i det nye år. Derfor skal du først rette det i Danløn efter dine lønkørsler for december, men før du laver løn for januar. Vi skal nok minde dig om det igen senere.

Det var alt for denne november!

Husk, du kan tilmelde dig vores Danløn-kursus, hvis du vil blive en haj til Danløn. Kursus-kalenderen for 2021 er netop blevet fyldt op, så der er masser af dage og steder at vælge imellem.

Tags:

Tips fra supporten Lønadministration Lønbogholder

Relaterede indlæg