13 nov 2022

Susanna Christina Møller

Content Creator

22 kroner for en lønseddel - 0 kroner for det meste andet

22 kroner. Det er det, det koster at få lavet en lønseddel i Danløn. 44 kroner, hvis du laver to lønsedler. Og sådan kunne vi blive ved. Men har du tænkt over, at du for dine 22 kroner ikke blot får en lønseddel med i købet?

Når du har Danløn, tilbyder vi dig nemlig en masse andet end bare lønsedler. Og ikke nok med det. Du får det meste af det kvit og frit. Samtidig slipper du for abonnementer og gebyrer.

Læs med her om alt det, du får med i købet, når du bruger Danløn.

Samlet pris: 0,00 kroner

Du vil gerne have adgang til support, du vil gerne spare tid ved at lade dine medarbejdere registrere selv, du vil gerne have lønsedlerne sendt til e-Boks, og - hvis du skulle få brug for det - vil du også gerne kunne justere antallet af medarbejdere og blive vejledt i, hvordan du retter i en lønseddel. Samlet pris: 0,00 kroner 

Online support

Som bruger af Danløn har du fri adgang til vores online support, og du kan skrive til os, lige så tit og lige så mange gange som har du brug for. Vores team af dygtige og erfarne supportere hjælper dig hurtigt videre. 

Når du har brug for hjælp, kan du også med fordel søge i det store digitale hjælpeunivers i Danløn. Det er naturligvis også gratis.

Danløn app

Med Danløns app kan du frit lade dine medarbejdere registrere timer, fravær, kørsel og udlæg. De kan samtidig se deres lønsedler og ændre stamdata. Hvis du har Danløn HR, kan de også registrere sygdom i app'en.

Lønsedler i e-Boks

Når du opretter din medarbejder i Danløn, kan du vælge, at medarbejderen skal have leveret sin lønseddel i e-Boks - en service, som i Danløn ikke koster ekstra.

Justering af antal medarbejdere

Ændrer antallet af medarbejdere sig i din virksomhed, kan du uden videre skalere både op og ned, uden at det koster dig noget.

Vejledning i rettelse af fejl i lønsedler

Har du brug for at få rettet en fejl i en eller flere lønsedler inden lønkørsel, kan du omkostningsfrit få vejledning i, hvordan du retter fejlen og kommer videre.

At regne prisen ud på Danløn er lige så nemt som at bruge systemet

Det skal være nemt at bruge Danløn, og derfor skal det også være nemt at overskue prisen. Få overblik over priserne i Danløn.

Tags:

Tips fra supporten

Relaterede indlæg