10 dec 2019

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Ny databehandleraftale for Danløn

I Danløn sætter vi en ære i altid at være opdateret. Uanset om det gælder nye funktionaliteter i lønsystemet, eller om det er lovgivningen, vi taler om. Derfor har vi gjort en ny databehandleraftale med en opdateret liste over vores brug af underdatabehandlere tilgængelig i Danløn. Den opdaterede databehandleraftale har ingen betydning for dit kundeforhold med Danløn og ingen betydning for din brug af lønsystemet. Vi har heller ikke brug for ekstra underskrifter.

For os i Danløn er det vigtigt altid at have fokus på beskyttelse af dine data - og dermed på din sikkerhed. Du kan hente den opdaterede databehandleraftale her på siden, så du har en version med den fulde liste over underdatabehandlere - hvis Datatilsynet skulle komme forbi.

Følgende er ændret i databehandleraftalens appendiks 2 og 3:

  • Compaya A/S er tilføjet som underdatabehandler. Danløn samarbejder med Compaya om udsendelse af SMS-beskeder til dine medarbejdere.
  • Lessor A/S er tilføjet som underdatabehandler, da Lessor ejer og driver de datacentre, hvor alle personoplysninger i Danløn hostes.
  • Post Danmark A/S er ændret til PostNord Strålfors A/S, da Post Danmark A/S har overdraget aftalen om udsendelse af lønsedler via e-Boks til PostNord Strålfors A/S.
  • Sikkerhedsbilaget i appendiks 3 er opdateret, så det afspejler, at Danløn ikke har egne datacentre.

Du kan finde den nye, opdaterede databehandleraftale her.

Tags:

GDPR

Relaterede indlæg