11 nov 2019

Kristina Loncar

Content Creator

Opdateringer til godkendelsesflow til sikker lønkørsel

Vi arbejder uafbrudt på at gøre systemet endnu nemmere og bedre. I denne omgang har vi sat kræfter ind på at optimere servicen omkring godkendelsesflow til sikker lønkørsel på tre områder.

1. Status på godkendt lønkørsel

Når lønbogholder har sendt en lønafregning til godkendelse, som er blevet godkendt af godkenderen, modtager lønbogholderen automatisk en mail med en statusopdatering. 

2. Påmindelse ved deadline for godkendelse af lønafregning

Det er stadigvæk muligt for lønbogholderen at opsætte en dato for, hvornår lønafregningen senest skal være godkendt.

Opdateringen består i, at når lønafregningen er sendt til godkendelse, men ikke er godkendt inden den angivne dato, bliver der sendt en påmindelse om dette til lønbogholderen.

Det er også stadigvæk muligt at omgå godkender og selv godkende lønkørslen, men dette afhænger af virksomhedens politik på området.  

3. Påmindelse ved ændringer i lønafregning

Når lønbogholder sender en lønafregning til godkendelse og efterfølgende laver en ændring til samme, får vedkommende tilsendt en e-mail om, at den afventende godkendelse er annulleret, og at den rettede lønafregning skal sendes til godkendelse igen. 

Skarpt overblik hele vejen igennem

Forbedringerne i godkendelsesflowet giver dig mulighed for at bevare overblikket under hele godkendelsesprocessen, så du altid er opdateret på lønafregningens status. 

Tags:

Lønadministration Lønbogholder

Relaterede indlæg