04 apr 2019

Kristina Loncar

Danløn, Content Creator

Supporthjørnet:  Mød Heidi Andersen

I dette supportportræt har jeg fornøjelsen af at snakke med Heidi Andersen. Hun er 47 år og har blandt andet en fortid ved Politiet, men er også velkendt med økonomi, salg, marketing og shipping.

Heidi startede i Danløn som Supportkonsulent for snart tre år siden, og har det sidste halve års tid fungeret som Supervisor for Danløn teamet.

- Jeg kendte en smule til løn, da jeg tidligere har været økonomiansvarlig, men da der i denne stilling også var mulighed for at undervise i Danløn, tænkte jeg, at det måtte jeg prøve, siger Heidi Andersen. 

Blot en måned efter, at hun får foden inden for hos Danløn, skal hun allerede afholde sit første kursus som underviser.  

- Det er et sjovt afbræk fra hverdagen og dejligt at møde kunderne personligt, fortæller hun.

Ansvar for en god opstartsfase 

En af Danløns prioriteter er at sikre, at nye medarbejdere bliver trænet godt op allerede fra dag et. Heidi Andersen står i spidsen for opstarten, hvor nye supportere skal igennem et seksugers forløb.  

- Vi gennemgår alt og tester løbende, så vi er sikre på, at de nye supportere ved alt om Danløn. Men selvfølgelig spiller det også en rolle, hvilke faglige forudsætninger de kommer med. Det er afgørende for, hvor lang tid det tager at køre opstartsforløbet igennem, forklarer Heidi Andersen.

Men det stopper ikke med det intensive forløb. Derefter følger minimum et års træning, hvor de nye supportere skal hele møllen igennem for en lønafregning som eksempelvis årsafslutning og nyt ferieår.

Har den nødvendige lønviden

Uanset om Heidi Andersen sidder bag telefonen og vejleder kunderne, eller står foran tavlen og underviser dem i brugen af Danløn, kan kunderne altid stole på, at hun ved, hvad hun taler om.

- Min styrke er, at jeg kender Danløn og lønområdet så godt, at lige meget, hvad kunderne spørger om, har jeg et svar til dem, så de får en tryghed for, at svaret er det rigtige hver gang, siger Heidi Andersen.

Adrenalinkick i en travl hverdag

Selvom der er nok af spændende udfordringer på jobbet, er Heidi Andersen også glad for udfordringer i privatlivet. Gerne den slags, der skyder pulsen i vejret og fyrer godt op for adrenalinen.

- Jeg kan godt lide at gøre skøre ting, og har en god veninde som jeg har lavet udfordringer med, blandt andet faldskærmsudspring, fortæller hun begejstret.

Og når det ikke skal være det helt store skud adrenalin, nøjes Heidi Andersen med at holde pulsen oppe med en omgang træning i fitnesscentret.

En stor del af fritiden går også med hendes tre fantastiske børn, og især de to sønner, der henholdsvis spiller Superliga og elitefodbold i FC Nordsjælland, hvor kørsel, træning og kamp altid er på to-do-listen.

Heidis gode råd til dig: Du kan komme rigtig langt med hjælpeteksterne

Du behøver ikke at vide alt om løn på forhånd, men du kan klikke dig klogere ved eksempelvis at benytte dig af Danløns hjælpevideoer, eller ved at klikke på feltteksterne for de enkelte felter i Danløn.

Vi har spurgt Heidi Andersen, hvor du finder den nødvendige viden om lønadministration. 

- Videovejledningerne fra YouTube er også et rigtig godt udgangspunkt, hvis man vil helgardere sig, fastslår Heidi Andersen.

Tags:

Supporthjørnet

Relaterede indlæg