13 jan 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Tilmeld dig et kursus i Danløn og få dit lønsystem serveret på et sølvfad

Skyd det nye år godt i gang med et kursus i Danløn og bliv klædt på til lønafregning i 2020. Med vores populære lønkurser i Danløn kan du være sikker på at få helt styr på lønsystemet.

Korrekt løn - og løn til tiden! Enhver lønbogholders absolutte hovedfokus. For er der fejl i lønnen, kan konsekvenserne være store. Og det er ingen hemmelighed, at flere og flere regler har gjort det mere komplekst at lave løn.

Der er mange gode grunde til at tage et kursus i Danløn.

Med et kursus i Danløn kommer du gennem hele systemet og alle funktionerne - lige fra oprettelse af konto, virksomhed og medarbejdere til lønberegning, fejlrettelser, betalinger og afstemning. Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har lyst til, og efter gennemgangen vil der være mindre opgaver, som du skal løse. Så er du sikker på, at du er fuldstændig klædt på, næste gang du skal lave løn.

Det kan altid betale sig at tage et kursus i Danløn - også selvom din virksomhed allerede har brugt lønsystemet i nogen tid. Måske findes der funktioner, du ikke kendte - og måske kan noget gøres nemmere, end du var klar over. Og så er det altid godt at være opdateret på den seneste lovgivning.

Læs mere om kurserne i Danløn og tilmeld dig med det samme. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tags:

Lønbogholder

Relaterede indlæg