Sådan vælger du det bedste lønsystem

Mulighederne er mange, når det handler om at lave løn online. Du har måske svært ved at vælge det lønsystem, der passer bedst til dig og dine behov, for der er flere om buddet. Vi giver dig her et par tips, så du nemt kan vælge det bedste online lønsystem til din virksomhed. 

Vi har været på markedet siden 2001, men flere lønsystemer er ved at finde vej ind. Derfor er det efterhånden blevet noget af en udfordring at vælge den rigtige løsning til dig og din virksomhed. 

Vi har udviklet Danløn for at dække alle dine behov, store som små. Vores simple lønsystem gør det nemt og sikkert for dig at lave løn til dine medarbejdere, så du slipper for at få myndighederne på nakken. 

Fordele ved Danløn

Fordelen ved Danløn er, at vores system både egner sig til dig med den større virksomhed, som har flere hundrede ansatte, men systemet passer også perfekt til dig, der har en mindre virksomhed eller en sæsonbetonet virksomhed, hvor kortsigtede ansættelser er en forudsætning for succes. 

Størrelsen betyder noget

Nogle vil mene, at størrelsen ikke har noget at sige, men det har den faktisk i dette tilfælde. Danløns lønsystem er bygget op, så du kan skræddersy bogføringen af dine medarbejderes løn alt efter, hvilke behov du har, og hvor stor din virksomhed er.

Driver du en mindre af slagsen, har du helt andre prioriteter end en virksomhed med flere hundrede ansatte.

Derfor er det vigtigt at vælge dét system, som rammer dine behov bedst, uden at det bliver en dyr fornøjelse, fordi du betaler for noget, du slet ikke har brug for. 

Du kan altid oprette en gratis konto med 90-dages prøveperiode, hvor du hurtigt vil se, hvor nemt og problemfrit det er at lave løn online. 

Det prisbevidste valg 

I bund og grund fungerer de fleste lønsystemer på samme måde, men udbyderne fastsætter alligevel deres priser forskelligt. 

Nogle tilbyder sammensatte pakker, hvor du skal betale et grundgebyr, mens andre fastsætter en bestemt pris per lønseddel.

Husk derfor at være opmærksom på alt det, der står med småt. Du kan nemlig risikere, at noget af det du har behov for, faktisk falder under skjulte omkostninger. 

Vi ønsker transparente priser uden skjulte gebyrer og ekstra omkostninger. Derfor kan du med Danløn lave løn til dine medarbejdere for blot 20 kr. per lønseddel.