Er det sikkert at lave løn online?

Det er nemt og billigt at lave løn online, men er det nu også sikkert? Danløn blev lanceret som en Cloud-løsning i 2001 og har været under udvikling lige siden. 

Flere og flere mindre virksomheder vælger at lave løn online til medarbejderne, for der er mange penge at spare ved at tage sagen i egen hånd.

Danløns konstante udvikling har skabt et simpelt online lønsystem, som gør det nemt for dig, men sikrer dig også samtidig, at du overholder alle krav fra myndighederne. 

Optimering er en kerneprioritet 

I Danløn arbejder vi på højtryk for uafbrudt at optimere brugervenligheden, så du undgår unøvendig bøvl og bøder fra myndighederne, men i stedet hurtigt og sikkert kan administrere dine medarbejderes løn. 

Vi har altid prioriteret datasikkerheden og i dag bruger vi hard- og software med en høj sikkerhedsstandard, som kan garantere, at dine personfølsomme oplysninger altid bliver opbevaret trygt og sikkert i systemets egne servere og i Clouden.

Samtidig sørger vi for, at du, uafhængigt af tid og sted, altid har adgang til dine medarbejderes data, samt kan give denne adgang videre til en revisor. 

Det sikre valg 

I midten af 1990erne blev det første Cloud-system udviklet, for kort tid efter at blive fast inventar i internetverdenen. Der er sket væsentlige forbedringer med Cloud-kapaciteten siden.

I dag dækker Cloud over det mest moderne hardware og den mest innovative software for at sikre en 99,9 % tilgængelighed. 

Vi har været en del af Cloud siden 2001 og vores udviklere gør en kæmpe indsats for konstant at optimere alle tjenesteydelserne, så vi kan forhindre datatyveri og skadeangreb på din virksomheds løn- og medarbejderdata. 

Online lønsystem garanterer databeskyttelse 

Danløn sørger for at sikre og opbevare din virksomheds løn- og medarbejderdata både i egne systemservere og Clouden, så udefrakommende ikke kan komme til dine fortrolige oplysninger.

Men du kan også roligt regne med, at dine data ikke bliver videregivet eller offentliggjort nogle steder. 

Vores bearbejdning af din virksomheds løn - og medarbejderdata bliver håndteret gennem persondataloven, og i Danløn har vi et særligt system til lovlig indsamling af disse oplysninger. 

Forvent derfor altid en hurtig, fejlfri og lovlig behandling af din indtastede data, men husk at være opmærksom på, at du altid har den nyeste version af din Firewall og virusbeskyttelse downloadet på din computer. 

Kategori

Online lønsystem

Tags:

Cloudbaseret system Databeskyttelse Persondata