Lav løn på egen hånd

Du kan sikkert nikke genkendende til, at det at lave løn ofte er noget af en tidsrøver. Med Danløn får du mulighed for selv at tage dig af lønberegning til dine medarbejdere. 

På den måde sparer du både tid og penge samtidig med, at vi sikrer dig, at du altid lever op til myndighedernes krav. 

Er du en af de mindre virksomheder, som måske ikke helt har ressourcer nok til at ansætte en til at lave løn for dine medarbejdere? Er du nødt til selv at påtage dig rollen som lønadministrator? 

Når du er virksomhedsejer, kan det måske være en kedelig opgave med timelangt tastaturarbejde og manuelt bogholderi.

Med Danløns online lønsystem bliver det en smule sjovere, for vi sørger for, at du hurtigt, nemt og sikkert kan lave løn til dine medarbejdere. 

Samtidig giver vi dig muligheden for at sparre med en revisor, som kan tjekke op på dine regnskaber, så du ikke kommer i klemme med myndighederne. 

Få styr på det meste selv med online lønprogram 

Løn er et uundgåeligt emne i enhver virksomhed og faktisk er det nemmere at lave online løn, end du lige tror. Vi har nemlig skræddersyet vores program, så det både passer til dig, der foretrækker at ansætte på timeløn, men også til dig, der hælder til 14-dagsløn eller månedsløn. 

Vores udførlige guide hjælper dig skridt for skridt med at indtaste de nødvendige oplysninger, så du er sikker på, at hver enkelt medarbejder får løn for sin arbejdsindsats, og så klarer systemet ellers resten.

Online løn til en fornuftig pris 

Med Danløn er det en leg at lave løn, da alle beregninger og indberetninger sker automatisk. Samtidig garanterer vi dig en sikker opbevaring og kryptering af data, så dine fortrolige oplysninger ikke ender i forkerte hænder. 

Det skal være simpelt, effektivt og billigt at lave løn. Hos Danløn koster det dig kun en flad 20'er at lave løn per medarbejder. 

Det er supernemt at oprette en gratis konto, som er ganske uforpligtende, hvor du kan teste systemet i 90 dage, og se hvor nemt og hurtigt du kan lave løn på egen hånd.