Nye sorteringsmuligheder i ferieregnskabet

Vi har lavet en række tilpasninger i ferieregnskabet, som gør det muligt for dig at sortere dine data på tre områder.

Nu kan du sortere data på dine medarbejderes ferieordning, på fratrådte og ikke fratrådte medarbejdere samt per lønafregningsperiode.

Det betyder, at du nu kan vælge afregningsperiode som på den gamle rapport ’Feriepenge’. Det giver dig flere muligheder og en mere fleksibel håndtering af afstemningen af feriepenge. 

Du har også mulighed for at udsøge på dine medarbejdere ud fra den ferieordning de hører til, så du enten kan sortere på ’Ferie med løn’ eller ’Løbende’.

På den måde kan du fremsøge skyldige feriepenge, så du ved, hvor meget du skal hensætte til opkrævning af FerieKonto eller anden feriekasse.

Samtidig har vi fjernet rapporten ’Feriepenge’, da du nu kan finde data fra rapporten i ’Ferieregnskab’ og rapporterne ’Ferie med løn’ samt ’Løbende ferieafregning’.

I feltet ’Ferie’, ’Løbende ferieafregning’ får du vist alle dine medarbejdere, der har ferieordningen Løbende (feriekasse) eller Løbende (eget). Her kan du i toppen af siden vælge årstal og de medarbejdere, du ønsker at få en oversigt over.

Oversigten i ferieregnskabet er opdelt på lønperioder og viser optjente feriedage og nettoferiepenge.

Kategori

Ferielov

Tags:

Ferieregnskab