Opdatering af Danløn app letter din lønkørsel

Naviger udenom manuelt bogholderi og giv dig selv tid til andre opgaver. Danløn lancerer en opdateret version af Danløn appen, som blandt andet gør det lettere for dig og dine medarbejdere at registrere kørsel og timer. 

 

Tre hovedtemaer for opdateringerne 
Vi sætter dagligt kræfter ind på at optimere Danløn, så du har lettere ved at lave løn.

Det har resulteret i en opdateret version af Danløn appen.

Videreudviklingen af tre hovedtemaer gør det nu til en leg at køre løn på ingen tid for dine medarbejdere, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.  

Fleksibel kørselsregistrering 

Det er blevet nemmere og mere fleksibelt for dine medarbejdere at registrere kørsel, for nu behøver de kun at indtaste oplysningerne en gang. 

Returkørsel

    Når dine medarbejdere har oprettet en kørsel fra A til B, kan de også automatisk oprette kørslen fra B til A. 

Viapunkter

    Dine medarbejdere kan også have behov for at oprette viapunkter på deres ruter. De virker også på returkørslen. 

Alternative ruter

    Kører dine medarbejdere en længere rute som eksempelvis København-Århus, kan de få vist op til tre alternative ruter (bro/færge) på et kort. 

Favoritlokationer

    Er der en eller flere ruter, som dine medarbejdere benytter ofte, kan de markere dem som favoritter. De kan også slette dem igen. 

Registrering uden for Danmarks grænser 

    Som den sidste opdatering kan dine medarbejdere nu også registrere kørsel uden for Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. 

Præcis registrering giver korrekte timetal 

Det er også blevet nemmere for dine medarbejdere at registrere arbejdstimer og udregne den præcise arbejdsdag. Møder de eksempelvis kl. 07:35, holder pause i 35 minutter og går hjem klokken 15:20, bliver det korrekte antal timer registreret. Du slipper derfor for manuelt at gå timeregistreringerne i sømmene for pauser. 

Større brugervenlighed gør det nemmere at bruge appen 

Forbedring af appens brugervenlighed står højt på vores prioriteringsliste. Derfor arbejder vi uafbrudt på nye opdateringer, som gør det nemmere for både dig og dine medarbejdere at anvende appen. 

Dine medarbejdere kan nu blandt andet bruge deres fingeraftryk til at logge på, gemme og udskrive lønsedler, registrere et udlægsbilag uden beløb og slette tilknytning til arbejdsgiver. 

Danløn appens nye opdateringer effektiviserer og letter lønkørslen for dig og dine medarbejdere. Husk at sørge for, at dine medarbejdere er tilmeldt og bruger appen, så du undgår unødvendigt dobbeltarbejde. 

Her kan du hente Danløns app til medarbejdere