Optaget webinar om Persondataforordning

Med den nye persondataforordning (GDPR) er der skærpede rettigheder og nye krav til indsamling, udlevering og behandling af persondata. 

Udpensling af de registreredes rettigheder

Danløns markedschef, Mia Veldorm og cand.jur., Mette Nørlem, er gået sammen om at lave en præsentation, der skal klæde dig bedst muligt på til GDPR.

Her kommer de blandt andet ind på de registreredes rettigheder, som i dit tilfælde er medarbejdere eller kunder, og hvordan reglerne er for behandling af deres persondata.

De vigtigste krav er retten til sletning af data og retten til udlevering af data.

Tjekliste til GDPR 

Derudover får du en detaljeret tjekliste til, hvad du som virksomhed skal have styr på, så du er sikker på at overholde persondataforordningen. Blandt de vigtigste ting er databehandleraftalen, samtykke og fortegnelse over behandlingsaktiviteter. 

Sådan gør du i Danløn 

Danløn sørger for at give dig de rette værktøjer, så du nemt kan håndtere både sletning og udlevering af dine medarbejderes data, hvis du får brug for det.

I videoen får du en skridt for skridt-guide til, hvordan du får det samlede overblik over dine medarbejderes persondata, og ikke mindst, hvordan du retter og sletter ham.  

Vil du vide mere? 

Vi forstår godt, at persondataforordningen kan være noget af en mundfuld, og at du måske har mange spørgsmål på hjerte. Derfor har vi serveret svarene i flere, mindre bidder, som du finder under menupunktet 'Hjælp til Danløn'. 

Bliv klogere på, hvad det vil sige, at: 

Her kan du se databehandleraftalen:

Få svar på, hvorfor du skal have en databehandleraftale, hvor længe du må gemme dokumentation og meget andet her:   

 

Kategori

Persondataforordning - GDPR

Tags:

GDPR

Andre interessante artikler

Artikel

25. maj 2018 skal du være klar til at overholde EU's persondataforordning

Persondata Datapolitik GDPR

Alle virksomheder har en opgave, efter at den nye persondataforordning er trådt i kraft. Kravene er så omfattende, at der næppe er nogen almindelige virksomheder i Danmark, der er klar uden at gøre noget som helst.

Artikel

Se loggede handlinger i Danløn

Persondata GDPR

En række nye og skærpede krav til virksomhedens omgang med personoplysninger er trådt i kraft den 25. maj 2018 med EU's persondataforordning.

 

Artikel

Udlevering af persondata til din medarbejder

GDPR Dataportabilitet

Persondataforordningen, bedre kendt som EU's nye persondatalov, er trådt i kraft den 25. maj 2018. I den er der et nyt krav om dataportabilitet. 

Artikel

Det er ikke altid slemt at blive glemt

GDPR Persondata

Forretningen kører på skinner, kunderne strømmer til, og inden længe står du med en håndfuld nyansatte medarbejdere, der skal fortsætte ad samme successti.

Næste naturlige skridt bliver at introducere dem for dine kollegaer. Spørgsmålet er, hvordan det kan gøres appetitligt?

Artikel

Få styr på persondataforordningens fire hjørnesten og undgå millionbøder

Persondata GDPR Datapolitik Dataportabilitet Databehandleraftale

Vi sender mails, deler dokumenter dagligt, køber alt fra rejser til dagligvarer over nettet, og vi er ikke blege for at indtaste vores kreditkortoplysninger uden nærmere eftertanke. Men hvad sker der egentlig med den personlige data, vi dristigt serverer online, og hvad skal du sørge for som virksomhed?