Udvidelsesmuligheder i Danløn

Er du træt af at bruge tid på at indtaste oplysninger i din tredjepartsløsning, for så at være tvunget til at gentage samme procedure i Danløn?

Nu kan du slippe for tidskrævende dobbeltarbejde og forkerte indtastninger. 

Danløn slår dørene op for en lettere integrationsmulighed, og gør det muligt for dig at koble din konto sammen med Danløns integrationspartnere. 

Sætter strøm til integrationer med tredjeparter

Hos Danløn er muligheder en styrke, og derfor har vi nu sat strøm til integrationer med tredjepartsløsninger, så du kan få endnu flere ydelser til at gøre din lønadministration nemmere og bedre. 

Med det nye strømstik er nye spillere hoppet ombord på holdet. Du kan holde øje på vores liste over samarbejdspartnere. 

Udvidelserne til Danløn gennem tredjepartsløsninger sikrer, at dine data og registreringer lander de rigtige steder første gang, så du ikke selv skal rode med indlæsning af filer og manuelle indtastninger.   

Sådan opsætter du integrationen til din tredjepartsløsning

Inden du kan overføre data fra din tredjepartsløsning til Danløn, skal du have opsat integrationen. Det gør du ved at klikke på menupunktet ’Virksomhed’, ’Generelt’.Her skal du sætte flueben ud for ’Tillad tredjepartsadgang’ og trykke ’Gem’. 

Derefter klikker du på menupunktet ’Virksomhed’, ’Tredjepartsadgang’, hvor du får en oversigt over de tredjeparter, du kan vælge imellem.Her trykker du på knappen ’Opret’, hvorefter Danløn opretter nøglen til dig, som du skal kopiere ind i din tredjepartsløsning.  

Større sikkerhed

Vores samarbejde med tredjepartsløsningerne giver dig en større fleksibilitet, effektive arbejdsprocesser og sikre arbejdsgange, så du kan fokusere på at skabe værdi for din virksomhed. 

Tidligere kunne du indlæse og udlæse dine data fra andre it-systemer gennem csv-filer, men opdateringen gør, at du nu nemt og automatisk kan få dine data overført fra tredjepartsløsningen til Danløn.  

Dermed skal du ikke længere være nervøs for, om filerne er indlæst flere gange.