Kursusbetingelser

Læs teksten grundigt igennem, inden du tilmelder dig, så du kender dine rettigheder og vores betingelser.

Tilmelding

Tilmelding til kursus i Danløn skal ske skriftligt via websitet, hvor du altid som minimum bliver bedt om at udfylde navn, virksomhed, adresse, CVR-nr. og e-mailadresse.

Bekræftelse

Du modtager en kvittering på siden, når du tilmelder dig, og så får du en skriftlig bekræftelse tilsendt på din e-mailadresse. Hvis du ikke modtager denne mail inden for samme dag, så skriv til kursus@danlon.dk.

Afbestilling

Hvis du afbestiller mindst 21 dage før kursusstart, fakturerer vi dig ikke for kurset. Hvis du derimod afbestiller mellem otte og 21 dage før kursets start, bliver du faktureret 50% af prisen for kurset.

Og endelig bliver du faktureret for hele beløbet for kurset, hvis du afbestiller mellem nul og syv dage før kursusstart.

Kursusgaranti

Når der er tilmeldt mindst ti deltagere til et kursus, garanterer vi at gennemføre kurset.

I tilfælde, hvor der er færre end ti tilmeldinger, afholder vi ikke kurset, men tilbyder i stedet at flytte deltagerne til et senere kursus.

Det får du med i prisen

Du får mad, kaffe og te på dagen, og så får du kursusmateriale, som du kan tage med hjem.

Betalingsbetingelser

Du får en faktura til betaling efter kurset. Betalingsfristen er 14 dage fra fakturadato.

Undervisningsform

Vi kombinerer almindelig klasseundervisning med workshops, hvor du får praktiske opgaver, du skal løse. Vi lægger op til en åben dialog blandt deltagerne.

Vi forsøger at ramme et maksimum på 15 deltagere på holdene, så der er god tid til hver enkelt og fin mulighed for sparring og dialog undervejs på kurset.

Ved kursets afslutning får du udleveret et kursusbevis.

Hjemme igen

Det er meget vigtigt, at du i tiden efter kurset får lejlighed til at arbejde med Danløn - det er vores erfaring, at du får det bedste udbytte af dit kursus, hvis du kommer hurtigt i gang med det, du har lært.

Kvalitetsgaranti og evaluering

Vi vil gerne sikre, at du får et godt udbytte af at deltage på et kursus hos os. Derfor afslutter vi hvert kursus med, at du udfylder et evalueringsskema, hvor du vurderer en række forhold på en skala fra 1-9.

Hvis det skulle forholde sig sådan, at du samlet vurderer dit kursusudbytte til under fem på skalaen, tilbyder vi dig at komme på et nyt kursus inden for næste kursushalvår. Du skal anvende tilbuddet om et nyt kurus inden udgangen af næstkommende halvår.