Løn er lynhurtigt overstået med Danløn

Mette Rieck er en bogholder med flere års erfaring i baggagen, for familien Rieck har prøvet kræfter med et par lønsystemer. Men de ekstra omkostninger, der ofte skjult følger med i pakken hos mange udbydere, får Slagter Rieck til atter at gå all in på Danløn.

Selvom det lyder som en krævende opgave at have flere bolde i luften samtidigt, kan man nemt og hurtigt løse den med det rigtige lønsystem, mener hun.

”Det er bare fedt, at Danløn er så nemt, når man skal køre løn første gang, og der er mange lønninger. Systemet gør hvad det skal, det tager ingen tid at køre løn, og der er mange penge at spare”, siger Mette Rieck.

Og hun taler bestemt af erfaring, for familien Rieck har prøvet kræfter med flere lønsystemer, men de ekstra omkostninger, der ofte følger med i pakken hos udbyderne, får dem til at vælge Danløn. 

 

Danløn har hele pakken

Familien Rieck bliver købt på systemets enkelthed, faste lave pris og intuitive natur, tre kendetegn de i dag sætter særligt stor pris på hos Danløn.

”Danløn er en god kombination af det hele. Man kan se lønsedlen, før man kører lønkørslen, og så er det super luksus, at man kan indberette helt til klokken 10 dagen før. Når du først har tastet de fastlønnede ind, skal du stort set bare trykke ’bogfør lønkørsel’”, fortæller Mette Rieck. 

Uofficiel ambassadør for Danløn

Slagterbutikken har været familien Riecks kære eje og kerneforretning i snart 19 år. I al den tid har Danløn været en tro følgesvend, og derfor agerer Mette Rieck gerne en slags uofficiel ambassadør.

”Jeg forsøger at tale Danløn frem, når jeg kan komme til det, og hvis ikke kunderne kører med Danløn, så sørger vi for, at de gør det. Det gør man kun, når man er tilfreds med det, man har gang i.”

”Jeg synes bare, at hvis man oplever noget, der er godt og nemt som Danløn, hvorfor så ikke dele det med folk? Vi har en travl hverdag i forvejen, så hvis man kan lette lidt på det hele, hvorfor ikke?”, siger Mette Rieck.