Danløn og Stackss

Optimer din bogføring af løn - Prøv Danløn med Stackss

Bogfør hurtigt og effektivt

Sig farvel til sure miner og manuelt tastearbejde. Danløn og det rollebaserede regnskabsprogram, Stackss, gør din bogføring af løn nemmere og mere effektiv gennem automatisering, uanset om du selv tager dig af opgaven eller sender bolden videre til en revisor. Udnyt den ekstra tid på at skabe kunderelationer og værdi for din forretning, mens Danløn og Stackss klarer regnskabet.

Nem adgang til aktiviteter og informationer

Hold dig ajour med din virksomheds økonomi og få hurtigt adgang til oplysninger om kunder, salg og tilbud.

Du har altid Stackss lige ved hånden, så det spiller ingen rolle, om du er på farten, arbejder på kontoret eller hjemme. 

Med Danløn og Stackss kan du klikke dig til et skarpt overblik over alt, der vedrører regnskab, bogføring og fakturering. 

Rollebaseret regnskabsprogram

Integrationen mellem Danløn og Stackss kommer dig til gavn på mange måder. 

Du kan få adgang til Stackss gennem tre roller, der tæller bogføring, direktør og salg. Hver rolle er tilpasset og tager højde for særlige behov med forudbestemte skærmbilleder, genveje og funktioner. 

Du får et helt unikt overblik over din lønadministration, så du kan give dig selv en mere overskuelig arbejdsdag, uanset om du er travl håndværker, frisør eller direktør i en it-virksomhed.  

Automatiske processer mindsker fejlrisiko

Danløn og Stackss går hånd i hånd med fleksibilitet og mobilitet. Det betyder, at du ikke behøver at være uddannet bogholder for at lave løn eller konteringer. 

Læs mere om lønhåndtering på egen hånd

Det er nemt at registrere ind- og udbetalinger i Stackss, som du lige så hurtigt kan overføre til Danløn. 

Din bankafstemning og udligning af posteringer bliver også automatiseret, så du slipper for at gøre det selv. På den måde kan du snige dig udenom fejlindtastninger.  

Gør dit arbejdsliv bedre med Danløn appen

Med Danløn appen kan du lave løn online til dine medarbejdere på et øjeblik, uanset hvor i verden du befinder dig. Systemet kræver ingen ekstra softwareinstallationer, og du kan logge på alt fra computer til tablet.

Dine medarbejdere kan med få klik selv registrere kørsel, arbejdstimer og fravær, så du blot skal godkende, når deres registreringer lander i Danløn.

Giv dig selv og dine medarbejdere større fleksibilitet og frihed, så du har mere tid til alt det, der giver dig lyst til at gå på arbejde hver dag.

Er det ikke drømmescenariet?  

Hold styr på din økonomi og medarbejdernes løn

Når du bruger Danløn sammen med Stackss, får du værktøjer, der både behandler dine medarbejderes registreringer og håndterer dine fakturaer automatisk. 

Du har altid overblik over, hvilke fakturaer, der er klar til at blive sendt af sted, eller om du har et udestående. 

På den måde kan du holde skarpt øje med din virksomheds økonomi, og så er du opdateret på, om alle regninger er betalt, om der er kunder, som ikke har betalt til tiden, og om alle dine medarbejdere har fået korrekt løn. 

Brug mindre tid på bogføring

Med Danløn og Stackss kan du optimere dit bogføringsflow fra start til slut.

De automatiske processer i Stackss samler alle dine udgifter og posteringer et sted, så du nemt kan bogføre informationerne i Danløn.

Det giver dig det fulde overblik over din forretnings økonomiske status, så du hurtigt kan agere, hvis det bliver nødvendigt. 

Lad din virksomhed vokse

Drømmer du om en forretning i vækst?

Med Danløn og Stackss slipper du for at gå på jagt efter et nyt regnskabsprogram, hvis din virksomhed får nye behov. Stackss er nemlig baseret på Microsoft Dynamics, som giver plads til, at din virksomhed kan vokse.

Effektiviser dine daglige rutiner og spar dig selv for en masse tid, så du og dine medarbejdere får en overskuelig arbejdsdag. Det gør, at du kan bruge langt mere krudt på alt det sjove, uden at bekymre dig om, hvorvidt systemerne spiller sammen.