Kontrakter i Danløn HR

Med Danløn HR får du en nem ansættelsesproces. Du får otte skabeloner til ansættelseskontrakter, som du nemt udfylder og sender til digital signatur hos din kommende medarbejder. Alle skabeloner overholder de nye regler i Ansættelsesbevisloven, der trådte i kraft 1. juli 2023.

Det starter med en kontrakt 

Det er skønt at have en nem proces, når du skal ansætte. Det får du med Danløn HR.

Du får otte juridisk godkendte skabeloner til ansættelseskontrakter - fire til timelønnede og fire til funktionærer - som du nemt udfylder. Der er kontrakter både til tidsbegrænsede ansættelser og med eller uden overenskomst. Du kan også udarbejde kontrakter fra bunden.

Når kontrakten er klar, sender du den til den nye medarbejder, der skriver under digitalt. Kontrakten bliver nu gemt i et sikkert dokumentarkiv, og medarbejderens stamdata bliver automatisk overført til Danløn.

Kontrakthåndteringen er én af tre funktioner i Danløn HR. Du får også en nem fraværsregistrering og GDPR-sikker opbevaring af dine dokumenter.

  • Juridisk godkendte skabeloner til ansættelseskontrakter
  • Udarbejd egne kontrakter
  • Digital signering af kontrakter
  • Styr på GDPR med digitalt dokumentarkiv

"I en lille virksomhed som vores er det altid en udfordring at gemme de vigtige og fortrolige dokumenter, samtidig med at man overholder den gældende lovgivning."

Jimmy Streit, indehaver af Frederik VI ølbar & spisested

Kom i gang med Danløn HR

Bruger du allerede Danløn? Log ind og klik på menuen 'HR' for at tilkøbe Danløn HR.

Bruger du et andet lønsystem? Du skal være Danløn-kunde for at bruge Danløn HR. Opret en gratis konto og kom i gang.

OPRET GRATIS KONTO