Dokumentskabeloner

Med Danløn HR får du nem personaleadministration. Du får otte skabeloner til ansættelseskontrakter samt 14 dokumentskabeloner, som gør det let at holde styr på det administative arbejde.

Få otte juridisk godkendte skabeloner til ansættelseskontrakter - fire til timelønnede og fire til funktionærer - som du nemt udfylder. Der er både kontrakter til tidsbegrænsede ansættelser og med eller uden overenskomst. Du kan også udarbejde kontrakter fra bunden.

Derudover får du også 14 dokumentskabeloner. Her er der eksempelvis skabeloner til overførsel af feriedage, tillæg til en ansættelseskontrakt eller tilladelse til brug af medarbejderfotos. 

Sikker dokumenthåndtering

Når dokumentet er klar, sender du det til medarbejderen, der skriver under digitalt, hvorefter dokumentet bliver gemt i et sikkert dokumentarkiv. Ved underskrivelse af en kontrakt bliver medarbejderens stamdata også automatisk overført til Danløn.

Dokumenthåndteringen er én af tre funktioner i Danløn HR. Du får også en nem fraværsregistrering og GDPR-sikker opbevaring af dine dokumenter.

  • Juridisk godkendte kontraktskabeloner
  • Dokumentskabeloner til let administration
  • Digital signering af kontrakter
  • Styr på GDPR med digitalt dokumentarkiv

"I en lille virksomhed som vores er det en udfordring at gemme vigtige og fortrolige dokumenter og samtidig overholde gældende lovgivning."

Jimmy Streit, indehaver af Frederik VI ølbar & spisested

Kom i gang med Danløn HR

Bruger du allerede Danløn? Log ind og klik på menuen 'HR' for at tilkøbe Danløn HR.

Bruger du et andet lønsystem? Du skal være Danløn-kunde for at bruge Danløn HR. Opret en gratis konto og kom i gang.

OPRET GRATIS KONTO