Hent hjælp i systemet, mens du laver løn

Du finder hjælp der, hvor du arbejder med lønnen, nemlig når du er logget ind i Danløn.

Der er hjælp at hente ved hver eneste funktion i programmet. Teksterne forklarer hver enkelt funktion, så du hurtigt kan komme videre, hvis du går i stå midt i lønarbejdet.

Hvis der er noget, der driller, kan du altid skrive til vores online support, som sidder klar ved tasterne og svarer hurtigt.

Spørgsmål og svar om Danløn

 • Hvad kræver det at bruge Danløn?

  Hvad kræver det at bruge Danløn?

  Det eneste, det kræver at bruge Danløn, er adgang til internettet. Du skal ikke installere noget på din computer, så du kan være sikker på, at du altid arbejder i den seneste version med de nyeste opdateringer.
 • Hvornår kan jeg komme i gang?

  Hvornår kan jeg komme i gang?

  Du kan oprette din konto i dag og indgå en aftale med det samme. Herefter kan du oprette dine medarbejdere og udbetale løn. Du kan enten betale forud for et antal lønsedler eller oprette en Nets-aftale.

  Du får en e-mail fra os, når Nets-aftalen er registreret, hvilket som regel tager omkring en uges tid. Når Nets-aftalen er på plads, kan du foretage automatiske overførsler via Nets.

  Husk, at første gang din virksomhed skal udbetale løn, skal du sikre dig, at virksomheden er registreret som arbejdsgiver hos Erhvervsstyrelsen. Du opretter dig på Virk.dk.

 • Hvornår skal jeg senest lave løn?

  Hvornår skal jeg senest lave løn?

  Fristen for at indtaste løn i Danløn er kl. 10 sidste bankdag før udbetalingen. Så hvis dine medarbejdere skal have løn onsdag 31. august, skal du senest bogføre lønnen i Danløn kl. 10 tirsdag 30. august.
 • Kan jeg give min revisor adgang til min konto?

  Kan jeg give min revisor adgang til min konto?

  Ja. Du vælger din revisor eller dit bogføringsbureau på en liste i Danløn. Du bestemmer selv, hvilke data din revisor må få adgang til.
 • Kan Danløn sende lønsedler til e-Boks?

  Kan Danløn sende lønsedler til e-Boks?

  Ja. Du angiver, hvilke medarbejdere der skal have lønsedler leveret til e-Boks. Du kan også sende lønsedlerne som pdf-filer med et kodeord i en e-mail. Medarbejderne kan også se deres lønsedler i Danløn app - så er de altid ved hånden, hvis de for eksempel skal udleveres til banken.
 • Er Danløn sikkert at bruge?

  Er Danløn sikkert at bruge?

  Al kommunikation mellem dig og Danløn er krypteret. Vi anbefaler dig derudover at være opmærksom på almindelige sikkerhedsanbefalinger ved brug af internettet og til beskyttelse af din pc.
 • Kan jeg udbetale løn til en medarbejder med udenlandsk konto?

  Kan jeg udbetale løn til en medarbejder med udenlandsk konto?

  Ja, hvis du har BIC (SWIFT) og IBAN-numrene til medarbejderens konto, kan du indtaste dem i Danløn. Nets overfører ikke til udenlandske konti, men i Danløn kan du lave en fil med betalingerne, som du kan indlæse i de fleste netbanker.