Hjælp til Danløn

Find brugbar viden om lønbehandling

På denne side finder du en række hjælpeartikler, der svarer på nogle af de spørgsmål, du kan sidde med som virksomhedsejer eller lønbogholder, når du står over for lønadministration.

Det er nemt at lave løn i Danløn. Alligevel kan det ind i mellem blive nødvendigt med hjælp. Få for eksempel en skridt for skridt-guide til, hvordan du kommer i gang med Danløn eller inspiration til at bruge nye funktioner, som kan lette din hverdag. 

Hvis du allerede har en konto i Danløn og mangler hjælp til et specifikt problem, kan du altid skrive til vores dygtige supportere, når du er logget ind. De svarer hurtigt og professionelt på alverdens spørgsmål om at lave løn i Danløn.

Vi tilføjer løbende artikler. 

Persondataforordning

25. maj 2018 skal du være klar til at overholde EU's persondataforordning

Alle virksomheder har en opgave, når den nye persondataforordning træder i kraft. Kravene er så omfattende, at der næppe er nogen almindelige virksomheder i Danmark, der er klar uden at gøre noget som helst.

Øg effektiviteten i lønadministrationen

Fire funktioner til dig, der håndterer løn for mange

Håndterer du løn for mange medarbejdere i Danløn, så læs med her. Her præsenterer vi fire funktioner, der gør dit arbejde lettere.

Øg effektiviteten i lønadministrationen

Sådan kommer du i gang med Danløn appen

I Danløn arbejder vi benhårdt på at optimere vores lønsystem, så du får de bedste forudsætninger for nemt og hurtigt at lave løn til dine medarbejdere. Effektiviser din virksomhed med Danløn appen, og spar dig selv for kedeligt dobbeltarbejde. Her får du en guide til, hvordan dine medarbejdere kan bruge Danløn appen.

Lønadministration

Bliv klar til din første lønbehandling

Danløns online lønsystem gør det let for dig, så du både sparer tid, kræfter og penge. Her får du en detaljeret guide til, hvordan du bedst bliver rustet til at lave løn for første gang med Danløn.

Lønadministration

Danløn skridt for skridt

Med Danløn kan du enkelt, nemt og hurtigt lave lønbehandling, og du kan enten oprette en aftale med det samme, eller teste systemet med en gratis prøveperiode på 90 dage. Her får du en detaljeret guide til, hvordan du opretter en Danløn-konto.

Lønadministration

Lav løn på egen hånd

Du kan sikkert nikke genkendende til, at det at lave løn ofte er noget af en tidsrøver. Med Danløn får du mulighed for selv at tage dig af lønberegning til dine medarbejdere. På den måde sparer du både tid og penge samtidig med, at vi sikrer dig, at du altid lever op til myndighedernes krav.

Lønsystemer

Sådan vælger du det bedste lønsystem

Mulighederne er mange, når det handler om at lave løn online. Du har måske svært ved at vælge det lønsystem, der passer bedst til dig og dine behov, for der er flere om buddet. Vi giver dig her et par tips, så du nemt kan vælge det bedste online lønsystem til din virksomhed.

Sikkerhed i clouden

Er det sikkert at lave løn online?

Det er nemt og billigt at lave løn online, men er det nu også sikkert? Danløn blev lanceret som en Cloud-løsning i 2001 og har været under udvikling lige siden.

Årsafslutning i Danløn

Sådan slutter du lønåret i Danløn

Når året slutter er der nogle områder, du skal give særlig opmærksomhed i din lønbehandling - også selv om du bruger et lønsystem. Her får du en tjekliste, hvor du kan læse om de forskellige områder, du skal være særlig opmærksom på.

Ny version af medarbejderapp

Opdatering af Danløn app letter din lønkørsel

Naviger udenom manuelt bogholderi og giv dig selv tid til andre opgaver. Danløn lancerer en opdateret version af Danløn appen, som blandt andet gør det lettere for dig og dine medarbejdere at registrere kørsel og timer.

Helligdagsbetaling

Hemmeligheden bag Søgnehelligdag

Foråret står for skud og det vælter ind med ”skæve” helligdage de næste mange måneder, men hvad betyder det for dig og dine medarbejdere?

Forstå fritvalg på fem minutter

(Frit)valg på alle hylder

Har du også svært ved at kende forskel på søgnehelligdagsbetaling og fritvalgsopsparing?