Automatisk godkendelse af løn

Nu er det igen blevet nemmere at arbejde i Danløn. For med et par klik kan du slå automatisk godkendelse af løn til. Så behøver du ikke selv gøre det, og du kommer aldrig til at glemme at køre løn.

Har du nogensinde glemt at godkende løn til tiden - eller får du koldsved bare ved tanken?

Det kan du fremover sikre dig mod på en hurtig og nem måde. 

For uanset hvor mange medarbejdere du har, og om de er timelønnede eller funktionærer, kan du nemt slå en automatisk godkendelse af din løn til.  

Det betyder, at lønnen automatisk vil køre med de løndele og beløb, som du har indtastet for de medarbejdere, du har sat som aktive i Danløn.

Hvis du har timelønnede medarbejdere, skal du dog fortsat selv indtaste timerne hver måned, da Danløn automatisk nulstiller variable løndele måned for måned.

Lønnen kører automatisk kl. 10 to hverdage, før lønnen lander på dine medarbejderes konti.

Så hvis du skal foretage ændringer til lønnen, skal du gøre det inden da.

For at sikre dig god ro i maven vil du både få en påmindelsesmail, før lønnen kører, samt en bekræftelsesmail efter lønnen er kørt. 

Hvis der skulle opstå en fejl i din opsætning, der betyder, at den automatiske godkendelse ikke kan finde sted, vil du også få en advisering på mail. Den får du tids nok til, at du selv manuelt kan nå at godkende den konkrete lønafregning i tide. 

Du slår automatisk godkendelse af løn til under menuen 'LØN', 'Lønafregning' og 'Næste lønafregning'.

Hent Danløns lønguide

Når du arbejder med løn, er der altid mange opgaver at løse.

I Danløns gratis lønguide får du måned for måned det store overblik.

hent lønguiden