Find de relevante bilag til din lønafregning

Danløn gemmer på alle udskrifter og bilag, der kan være nyttige for din lønafregning. Vi viser dig, hvilke du kan finde, og hvordan de kan give dig det fulde overblik. 

Er der beløb i din lønafregning, som du er usikker på, hvor kommer fra? Eller skal du afstemme årets lønafregninger i forbindelse med årsafslutningen og har brug for et bilag, der viser alle de relevante beløb?

Det kan være mange grunde til, at du gerne vil have et overblik over firmaets lønafregninger. Det kan du få ved at tage et kig i udskrifterne i Danløn.

Få overblik over lønafregningen med bilagene

Du kan finde bilag for både den seneste og tidligere lønafregninger i Danløn. 

Du kan finde bilagene for forudlønnede, bagudlønnede og 14-dagslønnede og har mulighed for at vælge bilagene for en specifik periode.

Bilagene bliver gemt i Danløn i 5 år og giver dig det fulde overblik over lønafregningerne.

Her er nogle eksempler på de relevante bilag, du kan finde i Danløn.

Bogføringslisten

På bogføringslisten kan du se, hvordan lønafregningen fordeler sig på medarbejdere eller de grupper.

Det er også bogføringslisten, du skal bruge, hvis der efter en lønafregning dukker et beløb op på lønsedlen, som du ikke kan se, hvor kommer fra. I bogføringslisten får du nemlig en oversigt over, hvilke kontoer beløbene er konteret på, og om der er nogle, der mangler at blive tilføjet kontoplanen.  

Betalingslisten

Bilaget Betalingsliste kan du bruge til at se alt det, du skal betale efter en lønafregning, og hvornår det skal betales.

Her ser du medarbejdernes nettoløn, hvor meget de skal have i pension og AM-pension, og hvor meget dit firma skal betale i skat og AM-bidrag.

Hvis du ikke har valgt at oprette en Overførselsaftale, skal du selv huske at overføre beløbene.

Det er vigtigt at huske, at beløbene bliver trukket eller skal overføres senest sidste bankdag før den dispositionsdato, der fremgår af bilaget.

Hent Danløns lønguide

Når du arbejder med løn, er der altid mange opgaver at løse.

I Danløns gratis lønguide får du måned for måned det store overblik.

hent lønguiden