Automatisk betaling i Danløn

Du har flere betalingsmuligheder, når du opretter en aftale med Danløn. Vi præsenterer dig for dem her. 

Når du har fået Danløn-aftalen i hus, er du klar til at lave din første lønbehandling, men inden du kommer dertil, skal du angive, hvordan du vil betale dine lønsedler. 

Du kan gøre det på to måder.

Enten kan du vælge at oprette en NETS-aftale, hvor alle betalinger til løn, skat og pension sker automatisk, eller også kan du sige ja tak til at forudbetale for dine lønsedler med Danløn-klip. 

Medarbejdersignaturen er vigtig

Lad os starte med Nets-aftalen. Når du har valgt den og slået den til i Danløn, er det vigtigt, at du bruger di NemID (medarbejdersignatur) til at acceptere aftalen. Det gør du under menupunktet 'Konto', 'Betaling for Danløn'.

Der bliver sendt en mail til dig, hvor du bliver mindet om, at medarbejdersignaturen skal benyttes. 

Derfter bliver du bedt om at indtaste reg.nr. og kontonummer, hvorefter du får en bekræftelse på, at Danløn har sendt en ansøgning til Nets på dine vegne. Når aftalen er registreret, får vi besked om det, og du får grønt lys til at køre løn. 

Få fuldt udbytte af Danløn 

Med Nets-aftalen slipper du for manuelt bøvl. Vi sørger for, at alle betalinger sker automatisk, rettidigt og til de rigtige kontonumre. 

Danløn indberetter automatisk til løn, pension, AM-bidrag og SKAT for dig, men du har også mulighed for selv at tilføje feriepenge og andet. Sagt med andre ord sørger vi for, at dine medarbejdere får løn til tiden serveret direkte på lønkontoen. 

Hvis du i en periode har brugt klippene og derfor slået Nets-aftalen fra, så husk at slå den til igen, så du får fuld valuta for pengene. 

Manuel indbetaling ved klip 

Det smarte ved Danløn er, at du sagtens kan bruge systemet, mens du venter på Nets-aftalen. I mellemtiden kan du købe klip til betaling af lønsedler. 

Hvis du vælger at køre løn med klip, er det vigtigt, at du selv sørger for at overføre betalingerne fra din netbank. Herefter bliver faktura tilsendt.

Det gør du ved at klikke på menufeltet 'Konto', 'Betaling for Danløn', hvor du angiver, hvor mange lønsedler du vil forudbetale for.

Prisen på selve lønsedlen er 20 kroner uanset, hvilken betalingsmåde du vælger. 

Indbetaling til ferie og ATP 

Inden vi runder dette indlæg af, skal vi huske at minde dig om, at du bliver opkrævet et beløb via girokort som du tilmelder Betalingsservice, når du får den første opkrævning for feriekort og ATP. 

Når du først får tilmeldt betalingerne til Betalingsservice, er dit arbejde gjort.