Sådan betaler du i Danløn

Når du har oprettet en aftale med Danløn, skal du angive, hvordan du ønsker at betale for de lønsedler, du laver i Danløn.

Når du i Danløn har angivet dine kontooplysninger og valgt dine produkter - og dermed fået Danløn-aftalen i hus - skal du angive, hvordan du gerne vil betale for dine lønsedler. 

Du bliver præsenteret for tre forskellige muligheder. Du kan enten vælge at betale med en Overførselsserviceaftale, du kan betale ved hjælp af klip, eller du kan vente med at tage stilling til betalingsmåden til et senere tidspunkt.

Prisen pr. lønseddel er 22 kroner - uanset hvilken mulighed du vælger.

Betaling med Overførselsserviceaftale

Du kan vælge at betale for lønsedlerne i Danløn med en Overførselsserviceaftale.

Aftalen giver dig samtidig fuldt udbytte af systemet, da Danløn sørger for, at løn, pension, feriepenge og skat overføres automatisk, rettidigt og til de rigtige kontonumre.

Uden en aftale om Overførselsservice vil du selv skulle klare alle betalingerne manuelt. 

Vælger du at betale med en aftale om Overførselsservice, sender Danløn automatisk en ansøgning om oprettelse af aftalen.

Så snart aftalen er på plads, er du klar til at lave automatiske overførsler og lønafregning og til at betale for Danløn.

Betaling med klip

Indtil aftalen om Overførselsservice er gået igennem, kan du vælge at betale for dine lønsedler ved hjælp af klip. Det giver dig mulighed for at køre løn med det samme.

Du kan også vælge at betale med klip som permanent løsning.

Uanset om du kører løn med klip som permanent eller midlertidig løsning, skal du blot huske selv at sørge for at overføre alle betalinger.

Du behøver ikke tage stilling med det samme

Som en sidste mulighed kan du vente med at tage stilling til betalingsmåden til et senere tidspunkt.

Så snart du har valgt en betalingsmåde og oprettet dine medarbejdere, er du klar til at køre løn.