Manuelle betalinger til din bank

I Danløn har du flere muligheder, når det kommer til overførsel af betalinger til din virksomheds bank. 

Vi viser dig, hvordan du overfører betalingerne løn, pension og skat til din virksomheds bank, hvis du ikke bruger Overførselsservice til automatisk betaling

Sådan gør du klar til den manuelle overførsel 

Første skridt er at vælge det bankformat som din virksomhed benytter. Det kan eksempelvis være Nordea eller Danske Bank. 

Det gør du i menupunktet 'Virksomhed', 'Bank og Nets' under 'Overførsel via netbank'. 

Hvis du skal lave overførsler til udlandet, skal du også vælge, hvem der skal betale for dem. I de fleste tilfælde er det både afsender og modtager, der deles om gebyrerne. Husk altid at trykke 'gem'. 

Dernæst skal du i menupunktet 'Lønafregning', 'Tidligere lønafregninger' vælge den periode, du germe vil have overført betalingerne til. 

Når du har valgt perioden, klikker du på 'Overfør til bank'. Her skal du vælge, hvilke betalinger bankfilen skal indeholde.

Det kræver dog, at du har bogført en lønafregning, før du kan danne selve bankfilen. Du skal også vælge, hvilke betalinger bankfilen skal indeholde. Vil du gerne have løn, pension og skat med i overførslen, skal du sætte flueben ved alle tre. 

Sådan bliver betalingerne overført i Danløn 

Beløbet for løn og pension bliver overført til medarbejderens konti, mens pension 1 og 2 bliver overført til de kontonumre, der er registreret under menupunktet 'Pension'. 

A-skat og AM-bidrag bliver overført til SKAT. 

Ved de udenlandske overførsler, bliver nettolønnen overført til de medarbejdere, der er oprettet med udenlandske bankkonti. 

Når du har valgt dine betalinger, klikker du på 'Gem bankfil'. Herefter bliver der dannet en fil, som passer til det bankformat, du har valgt. 

Som det sidste skal du indlæse filen i din netbank. Husk at kontrollere, at oplysningerne er korrekte, inden du udfører udbetalingerne.