SIKKERHED I DANLØN

I Danløn er både du og dine data i trygge hænder.

I Danløn er du og dine data vores absolutte topprioritet. Vi har derfor implementeret en lang række forskellige tiltag, der alle har til formål at sikre, at de data, du har i Danløn, er beskyttede og fortrolige, og at du derfor trygt kan bruge systemet.

Sådan arbejder vi med personlige data i Danløn

I Danløn bruger vi en betragtelig mængde både interne og eksterne ressourcer til at sikre, at behandlingen af dine personoplysninger overholder de krav, der følger af persondataforordningen (GDPR).

Samtidig har vores medarbejdere alle gennemført et specialdesignet kursus, så de ved, hvornår der sker behandling af personoplysninger, og er opmærksomme på de regler, der skal overholdes.

Derudover følger vi nøje med i den løbende udvikling af blandt andet praksis fra Datatilsynet og det generelle it-trusselsbillede for virksomheder i Danmark.

Vores revisorer: Der er styr på sikkerheden i Danløn

Danløn har senest i juli 2024 sikret sig både en ISAE 3000 og en ISAE 3402 - det vil sige revisorudarbejdede erklæringer, som dokumenterer, at

  • vi overholder persondataforordningen (GDPR) og dermed lever op til vores rolle som databehandler og dataansvarlig
  • at vi behandler data fortroligt med et højt sikkerhedsniveau
  • at vi har de nødvendige processser på plads til håndtering af kritiske situationer

Læs også om godkendelsesflow til sikker lønkørsel i Danløn.

Et ekstra lag af sikkerhed

I Danløn giver vi dig mulighed for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed i form af to-faktor-login. Det betyder, at du ved hvert login enten modtager en e-mail eller en SMS med en unik verifikationskode. Koden skal du indtaste ud over dit brugernavn og din adgangskode. På den måde reducerer du risikoen for uønsket adgang til Danløn markant.

Du slår to-faktor-login til under 'Konto' og 'Adgangskoder' og vælger, om du vil modtage en e-mail eller en SMS som verifikationskode.

Hacking i den gode sags tjeneste

Det er altid en god idé at være på forkant med tingene. Derfor får vi i Danløn lavet årlige tests, hvor såkaldte etiske hackere med vores godkendelse forsøger at bryde ind i systemet - alt sammen med henblik på at kunne fastslå eventuelle brister i sikkerheden og rådgive os om, hvordan vi undgår dem.

Ud over etisk hacking benytter vi os i Danløn også af de mere velkendte virus- og sårbarhedsscanninger for beskytte mod angreb udefra.

Vi er en del af noget større

Danløn er en del af Lessor Group, som siden 2018 har været ejet af den amerikanske koncern Paychex, en førende leverandør af løn- og HR-ydelser til små og mellemstore virksomheder. Ved hjælp af gennemprøvet teknologi og effektive procedurer opretholder Paychex et omfattende program til overvågning og beskyttelse af data mod uønsket adgang eller ødelæggelse.

Som en del af Lessor Group og Paychex er Danløn naturligvis underlagt samme høje standarder. Det betyder markant fokus på it-sikkerhed og øjeblikkelig reaktion i tilfælde af huller i sikkerheden. 

Danløns servere er alle placeret i Danmark.

Har du spørgsmål til sikkerheden i Danløn, er du velkommen til at skrive til Marketing.