Godkendelsesflow til sikker lønkørsel i Danløn

Få fuldt overblik over alt, du skal vide om godkendelsesflow til sikker lønkørsel, som gør det muligt for brugere uden adgang til Danløn at godkende lønafregninger. 

Med Danløns godkendelsesflow får du en fleksibel, effektiv og sikker lønproces, hvor der er styr på tallene. Samtidig slipper du for at logge ind i Danløn og udlevere dine personlige adgangskoder til andre. 

Dokumentationen er på plads, og processen er sat op på forhånd, så du får et præcist overblik og en status over flowet.

Det betyder, at du trygt kan gøre brug af en lønadministrator til at håndtere lønnen, inden den bliver sendt til din godkender. 

Opret godkendere 

I Danløn kan du hurtigt og sikkert oprette en godkender til at godkende løn, hvis du ikke selv vil påtage dig opgaven. 

Så snart en lønafregning bliver sendt til godkendelse, får godkenderen tilsendt et personligt login med SMS-kode og et link via e-mail. Her kan godkenderen se den dannede lønseddel i kladdeform og afvise godkendelse, hvis der eksempelvis er fejl i lønsedlen. 

Du har altid overblik over, hvem der skal godkende løn, og over lønafregninger, som afventer status og ikke er blevet godkendt endnu. I det tilfælde kan du sende en rykkermail til din godkender. 

Din godkender har også adgang til en udvidet logning og på den måde fuldt overblik over flowet. Vedkommende får en oversigt over de seneste fem måneders saldital og kan derfor være sikker på, at eventuelle afvigelser er korrekte og at tallene stemmer overens inden godkendelse.

Godkenderflowet gør det effektivt at håndtere løn 

Med Danløns nye godkendelsesflow til lønkørsel får du en øget sikkerhed og en styret godkendelsesproces, hvilket i sidste ende smidiggør dit samarbejde med godkender og lønadministrator

Funktionen er i tråd med persondataforordningen og overholder alle sikkerhedskrav, så du slipper for at udlevere dine personlige adgangskoder og bekymre dig om, hvordan dine data bliver håndteret. 

Opret gratis konto i dag

Har du brug for et nemt, sikkert og billigt lønsystem? Med Danløn får du en gennemskuelig prisstruktur - i form af en flad pris pr. lønseddel - og du slipper for gebyrer og abonnementer.

Samtidig får du et lønsystem med over 20 års erfaring og med tusindvis af tilfredse kunder.

 

OPRET GRATIS KONTO

Kategori

Løn

Tags:

Godkender Lønbehandling

Andre interessante artikler

Artikel

Sådan afslutter du lønåret 2023 i Danløn

Lønbehandling Virksomhed

I december er det vigtigt at få afsluttet løånåret korrekt. Her får du en tjekliste med 11 gode tips, så du kommer godt rundt om det hele og får afsluttet 2023 helt efter bogen.

Artikel

Automatisk godkendelse af løn

Lønbehandling

Nu er det igen blevet nemmere at arbejde i Danløn. For med et par klik kan du slå automatisk godkendelse af løn til. Så behøver du ikke selv gøre det, og du kommer aldrig til at glemme at køre løn.

Artikel

Få overblik og indsigt med udvidet opdeling af løntyper i Danløn

Lønbehandling

Vil du gerne have indsigt i, hvor meget det koster dig at have lærlinge, hvorfor dine omkostninger til medarbejdernes sundhedsforsikring er steget, eller i hvilken afdeling der udbetales flest overtidstillæg? Med udvidet opdeling af løntyperne i Danløn er det nu en mulighed. 

Artikel

Kører du med forskudt regnskabsår? Så vil du elske Danløns funktion lønseddelsum

Lønbehandling

Nu kan du i Danløn få overblik over din virksomheds samlede lønudgifter i en periode, du selv frit definerer. Funktionen hedder lønseddelsum og giver især god mening for dig, der kører med forskudt regnskabsår.

Artikel

Find de relevante bilag til din lønafregning

Lønbehandling

Danløn gemmer på alle udskrifter og bilag, der kan være nyttige for din lønafregning. Vi viser dig, hvilke du kan finde, og hvordan de kan give dig det fulde overblik.