Godkendelsesflow til sikker lønkørsel

Se alt hvad du skal vide om godkendelsesflow til sikker lønkørsel, som gør det muligt for brugere uden adgang til Danløn at godkende lønafregninger. 

Med Danløns godkendelsesflow får du en fleksibel, effektiv og sikker lønproces, hvor der er styr på tallene. Samtidig slipper du for at logge ind i Danløn og udlevere dine personlige adgangskoder til andre. 

Dokumentationen er på plads og processen er sat op på forhånd, så du får et præcist overblik og en status over flowet. Det betyder, at du trygt kan gøre brug af en lønadministrator til at håndtere lønnen, inden den bliver sendt til din godkender. 

Opret godkendere 

I Danløn kan du hurtigt og sikkert oprette en godkender til at godkende løn, hvis du ikke selv vil påtage dig opgaven. 

Så snart en lønafregning bliver sendt til godkendelse hos din godkender, får han tilsendt et personligt login med sms-kode og et link via mail. Her kan han se den dannede lønseddel i kladdeform og afvise godkendelse, hvis han eksempelvis opdager en fejl. 

Du har altid overblik over, hvem der skal godkende løn og over lønafregninger, som afventer status og ikke er blevet godkendt endnu. I det tilfælde kan du sende en rykkermail til din godkender. 

Din godkender har også adgang til en udvidet logning, så han præcis ved, hvor han er i flowet. Derudover får han en oversigt over de seneste fem måneders saldital, så han kan være sikker på, at eventuelle afvigelser er korrekte og at tallene stemmer overens, inden han godkender. 

Godkenderflowet gør det effektivt at håndtere løn 

Med Danløns nye godkendelsesflow til lønkørsel får du en øget sikkerhed og en styret godkendelsesproces, hvilket i sidste ende smidiggør dit samarbejde med godkender og lønadministrator. 

Funktionen går i tråd med Persondataforordningen og overholder alle sikkerhedskrav, så du slipper for at udlevere dine personlige adgangskoder og bekymre dig om, hvordan dine data bliver håndteret. 

Glæd dig derfor til vi rammer august, for der bliver det endnu nemmere at lave løn i Danløn. 

Se webinar om godkendelsesflowet 

I dette webinar viser Danløn dig, hvordan du på en nem og effektiv måde kan godkende løn, uanset om du er lønbogholder, revisor eller afdelingsleder. 

Mia Veldorm, som er markedschef i Danløn, fortæller om baggrunden for den nye proces, godkendere og sikkerheden. Hun demonstrerer også, hvordan du helt konkret godkender løn i Danløn. 

Se webinar