Få overblik og indsigt med udvidet opdeling af løntyper i Danløn

Vil du gerne have indsigt i, hvor meget det koster dig at have lærlinge, hvorfor dine omkostninger til medarbejdernes sundhedsforsikring er steget, eller i hvilken afdeling der udbetales flest overtidstillæg? Med udvidet opdeling af løntyperne i Danløn er det nu en mulighed. 

Løntyperne, som du konterer under Bogføringsgrupper i Danløn, kan du specificere så detaljeret, så de passer nøjagtigt til dine behov.

Det gør ikke kun dit arbejde nemt. Det giver dig også overblik – og dermed værdifuld indsigt.

Under bogføringsgrupperne i Danløn kan du kontere hver enkelt løntype på et selvstændigt kontonummer og opdele løntyperne på din bogføringsfil på selvstændige linjer.

Det betyder, at for eksempel personalegoder ikke længere blot behøver være personalegoder, men også kan være fri bil, fri telefon og sundhedsforsikring. På samme måde kan for eksempel særlig indkomst specificeres i form af jubilæumsgratiale og fratrædelsesgodtgørelse.

Ønsker du yderligere specificering, kan du splitte op på afdeling ved at oprette flere bogføringsgrupper og yderligere opdele hver løntype på finansafdeling (dimension) eller medarbejder. Du kan også vælge din egen tekst til bogføringsbilaget.

Få fuld glæde af integrationen med dit regnskabssystem

Bruger du et regnskabssystem, der er integreret med Danløn, kan du nu få endnu mere glæde af integrationen. Så snart du integrerer med et regnskabssystem, oprettes automatisk en ny bogføringsgruppe med standardkontonumre fra netop dit regnskabssystem.

Når du efterfølgende eksporterer data fra Danløn til regnskabssystemet, vil den valgte opdeling selvfølgelig eksporteres med.

Fordelene ved den udvidede opdeling af løntyper er åbenlyse:

Det manuelle arbejde reduceres, og afstemningen mellem løn- og regnskabssystem lettes betydeligt. Sidst men ikke mindst får du fuldt overblik over fordelingen af omkostninger og dermed værdifuld indsigt, som giver dig mulighed for at træffe beslutninger på et endnu bedre grundlag.

Hent Danløns lønguide

Når du arbejder med løn, er der altid mange opgaver at løse.

I Danløns gratis lønguide får du måned for måned det store overblik.

hent lønguiden