Lønkurser, events og webinarer

Her får du nys om alle arrangementer og lønkurser, hvor Danløn er vært.

I Danløn er vi vilde med løn, og vi deler gerne ud af vores viden om den. Derfor inviterer vi med jævne mellemrum til kurser eller webinarer, hvor vi deler vores viden med dig.

Du finder aktuelle lønkurser og arrangementer her på siden.

Har du spørgsmål om kurser, så er du velkommen til at skrive til kursus@danlon.dk.

Bliv 100 meter-mester i brugen af Danløn

Du får en gennemgang af alle funktioner, som kan hjælpe dig til en mere effektiv lønbehandling i din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder for. Vores dygtige undervisere gennemgår alt fra login til lønafregning.

Efter gennemgangen vil der være små opgaver, som du løser i lønsystemet, så du er køreklar til at lave din egen løn, når du kommer hjem fra kursus.

Vælg mellem kursus på flere lokaliteter og datoer.

Kursus i Danløn er fra 9.00 til 16.00 og koster kr. 3.995,- plus moms.

Danløns oplysningspligt til din kursusregistrering

Når du tilmelder dig et kursus i Danløn, indsamler vi dine og din virksomheds kontaktoplysninger. Det gør vi for at kunne registrere dig som deltager på kurset og for at kunne sende dig beskeder i forbindelse med din deltagelse via e-mail. 

Vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det er relevant for din deltagelse på kurset, og vi videregiver ikke opysningerne til tredjepart. Du kan læse detaljerne i vores persondatapolitik.

Det er også en god idé at læse vores kursusbetingelser - her kan du blandt andet læse om afbestillingsfrister.

Kursus i Danløn

"Jeg har været på ferielovskursus hos andre udbydere, men det var ikke i nærheden af at være så godt som Danløns. Kursuslederne har virkelig sat sig ind i tingene og kan derfor komme med skarpe forklaringer i øjenhøjde på godt gammelt dansk, så man forstår det. "

Ilse Jensen, bogholder

Bliv klog på den nye ferielov

Overgangsperioden er i gang fra 1. september 2019, og den nye ferielov træder i kraft 1. september 2020. Dette halvdagskursus er for dig, som ønsker at forstå, hvad lovændringerne går ud på, og hvad du skal informere dine medarbejdere om.

Som deltager får du en generel introduktion til den nye ferielov og overgangsperioden. Lær blandt andet om:

  • Indholdet i den nye ferielov- grundlæggende forståelse
  • Samtidighedsferie 1.9.2020 
  • Nye regler i forhold til månedslønnede og timelønnede med afregning til Feriekonto
  • Overgangsperioden er startet - hvad nu?
  • Tag stilling til de indefrosne midler 
  • De nye skatteregler
  • At kunne informere medarbejdere om ændringerne og de indefrosne penge

Bemærk at dette kursus ikke kommer ind på brugen af Danløn. Kurset består primært af fælles undervisning. Undervejs er der åben dialog og mulighed for at stille spørgsmål.

Pris og tidspunkt

Alle kurser er fra 9.00-12.00 og koster 2.250,- plus moms. Med i prisen er undervisningsmaterialer, morgenmad og kaffe/te.

Danløns oplysningspligt til din kursusregistrering

Når du tilmelder dig dette kursus, indsamler vi dine og din virksomheds kontaktoplysninger. Det gør vi for at kunne registrere dig som deltager på kurset og for at kunne sende dig beskeder i forbindelse med din deltagelse via e-mail.

Vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det er relevant for din deltagelse på kurset, og vi videregiver ikke opysningerne til tredjepart. Du kan læse detaljerne i vores persondatapolitik. Det er også en god idé at læse vores kursusbetingelser - her kan du blandt andet læse om afbestillingsfrister.

Kursus i ferielov

Få mere ud af Danløn - gense gratis webinar om den nye ferielov

Se webinar nu