Kurser og webinarer

I Danløn er vi vilde med løn - og det kan du også blive. For vi deler gerne ud af vores viden, så du let og effektivt kan lave løn.

Uanset om du er ny eller rutineret i Danløn, er det altid muligt at blive klogere. Derfor holder vi kurser og webinarer, så du kan få det optimale ud af Danløn.

Du finder både vores Danløn kurser og en lang række andre kurser i løn og administration på Lønskolen.

Du kan også vælge at bestille en servicepakke, hvor du for 499 kr. får én times telefonisk vejledning af en af Danløns løneksperter.

Webinarer

Vi holder løbende gratis webinarer, så du altid er opdateret på seneste nyt i Danløn.

Danløn kurser

Bliv 100 meter-mester i brugen af Danløn.

Du kan vælge mellem flere forskellige Danløn-kurser, der bådes udbydes fysisk og online. 

Danløn Grundkursus er til dig, som er ny inden for løn og Danløn. På kurset får du en god forståelse for basisfunktionerne i Danløn, så du nemt og effektivt kan afregne løn. 

Danløn Videregående kursus er til dig, som har været på Danløn Grundkursus eller som kender Danløn. Du lærer blandt andet at lave rettelser og tilbageføre en lønseddel. 

Danløn Online Modul 1, 2 og 3 er til dig, der foretrækker fleksibiliteten ved et kortere online kursus og ønsker at lære om specifikke funktioner i Danløn. 

Danløn HR kurset er til dig, der enten har tilkøbt Danløn HR eller planlægger at gøre det og ønsker at få en god opstart og intro. 

Danløn app kurset er til dig, der ønsker at få dine medarbejdere i gang med at bruge Danløns gratis app. Du får en grundig indføring og gennemgang af appen og dens funktioner.

Du finder Danløns kurser på Lønskolen.

FIND KURSUS

KURSUS

Find flere kurser i løn, administration og HR på Lønskolen

BESØG LØNSKOLEN