Kurser og webinarer

I Danløn er vi vilde med løn - og det kan du også blive. For vi deler gerne ud af vores viden, så du let og effektivt kan lave løn.

Uanset om du er ny eller rutineret i Danløn, er det altid muligt at blive klogere. Derfor holder vi kurser og webinarer, så du kan få det optimale ud af Danløn.

Du finder både vores Danløn kurser og en lang række andre kurser i løn og administration på Lønskolen.

Du kan også vælge at bestille en servicepakke, hvor du for 499 kr. får én times telefonisk vejledning af en af Danløns løneksperter.

Danløn kurser

Bliv 100 meter-mester i brugen af Danløn.

Du kan vælge mellem flere forskellige Danløn-kurser. 

Danløn Grundkursus er til dig, som er ny inden for løn og Danløn. På kurset får du en god forståelse for basisfunktionerne i Danløn, så du nemt og effektivt kan afregne løn. Kurset udbydes både online og fysisk.

Danløn Videregående kursus er til dig, som har været på Danløn Grundkursus eller allerede kender lønsystemet. Du lærer blandt andet at lave rettelser, tilbageføre en lønseddel og arbejde med Danløn-app. Kurset udbydes både online og fysisk.

Danløn Online Modul 1, 2 og 3 er til dig, der foretrækker fleksibiliteten ved et kortere online kursus og ønsker at lære om specifikke funktioner i Danløn. 

Det digitale kursus i Danløn HR er til dig, der enten har tilkøbt eller tænker på at tilkøbe Danløn HR. Du får en gennemgang af alle funktioner, og du arbejder også selv aktivt med dem via quizzer og opgaver, så du bliver klar til at bruge Danløn HR i dit arbejde. 

Du finder Danløns kurser på Lønskolen.

FIND KURSUS

Webinarer

Vi holder løbende gratis webinarer, så du altid er opdateret på seneste nyt i Danløn.

KURSUS

Find flere kurser i løn, administration og HR på Lønskolen

BESØG LØNSKOLEN