Kurser og webinarer

I Danløn er vi vilde med løn - og det kan du også blive. For vi deler gerne ud af vores viden, så du let og effektivt kan lave løn.

Der kan være meget at lære, hvis man er ny i løn. Men det kan også kræve sit, at holde sig opdateret på alle de nye funktioner i Danløn.

Derfor holder vi kurser og webinarer, så du kan få det optimale ud af Danløn.

Du finder både vores Danløn kursus og en lang række andre kurser i løn og administration på Lønskolen.

Danløn kurser

Bliv 100 meter-mester i brugen af Danløn.

Du kan vælge mellem flere forskellige Danløn-kurser. 

Danløn Grundkursus er til dig, som er ny inden for løn og Danløn. På kurset får du en god forståelse for basisfunktionerne i Danløn, så du nemt og effektivt kan oprette medarbejdere og afregne løn for din virksomhed. Kurset udbydes både online og fysisk.

Danløn Videregående kursus er til dig, som har været på Danløn Grundkursus eller allerede kender lønsystemet. Du lærer blandt andet at lave rettelser, tilbageføre en lønseddel og arbejde med Danløn-app. Kurset udbydes både online og fysisk.

Danløn Online Modul 1, 2 og 3 er til dig, der foretrækker fleksibiliteten ved et kortere online kursus og ønsker at lære om specifikke funktioner i Danløn. 

Danløn HR kurset er til dig, der allerede har tilvalgt eller påtænker at tilvælge HR til din Danløn-konto. På kurset lærer du alt om de forskellige funktioner i Danløn HR - blandt andet hvordan du arbejder med ansættelseskontrakter, uploader filer i dokumentarkivet og registrerer fravær. 

Du finder Danløns kurser på Lønskolen.

FIND KURSUS

Webinarer

Vi holder løbende gratis webinarer, så du altid er opdateret på seneste nyt i Danløn.

KURSUS

Find flere kurser i løn, administration og HR på Lønskolen

BESØG LØNSKOLEN