Danløn tips og tricks

Aktuelle webinarer - gratis læring på din computer

Sådan vokser Danløn med din virksomhed

Effektive arbejdsgange bliver endnu vigtigere, når din virksomhed vokser. På webinaret får du tips til at lave løn til mange medarbejdere, automatisere din lønproces og binde løn og HR sammen.

Gratis webinar om de nye barselsregler

Få et hurtigt indblik i de nye barselsregler, som træder i kraft den 1. juli i år. Webinaret er gratis og afholdes hos Lønskolen.

Vælg dato og tilmeld dig:

Gratis webinarer om Danløn HR

Danløn HR understøtter administrationen af medarbejdere og taler sammen med din lønbehandling. På webinaret bliver du præsenteret for de tre funktioner - kontrakthåndtering, fraværsregistrering og dokumentarkiv.

Vælg dato og tilmeld dig:

21. oktober 2020

Webinar: Top 10 spørgsmål om ny ferielov

På dette webinar får du svar på de 10 mest stillede spørgsmål i supporten om ny ferielov. I webinaret viser vi dig, hvordan du håndterer 10 emner under ny ferielov, så du bliver helt tryg ved de nye regler og funktioner.

Webinaret er afholdt,  men du kan gense det på på vores YouTube-kanal. Klik på linket nedenfor.

Se webinar nu

20. marts 2020

Guide: Det betyder regeringens hjælpepakker for din virksomhed

Sikkerhedsnettet, der spændes ud under dansk erhvervsliv, bliver større og større. Hvor de tidligste økonomiske håndsrækninger først og fremmest var rettet mod større virksomheder, har en række nye tiltag særlig fokus på de små og mellemstore virksomheder.

Vores eksperter guider gennem regeringens tiltag på dette webinar.

Se eller gense det på Danløns YouTube-kanal.

Se webinar nu

10. august 2019

Sådan håndterer du overgangsordningen i Danløn

Overgangsordningen i den nye ferielov er startet 1. september 2019 - men bare rolig; Danløn er klargjort, og vi har forberedt guidelines, der hjælper dig sikkert igennem overgangsperioden.

På dette kursus lærer du ikke om love eller regler, men du får helt konkret at vide, hvor du skal kigge hen i Danløn for at imødekomme overgangsperioden i den nye ferielov.

Vi viser dig blandt andet indberetningsbillederne, hvor det er nemt og intuitivt at arbejde med saldi og bevare overblikket over, hvad der hører til i hvilket ferieår, og hvad der hensættes fra overgangsperioden.

Du får også et indblik i en ny rapport som viser, hvad der er hensat til Lønmodtagernes Feriemidler på medarbejderniveau.

Glæd dig til at blive ført sikkert igennem overgangsperioden i Danløn.

Se webinar nu