Danløn tips og tricks

Aktuelle webinarer - gratis læring på din computer

 

Gratis webinarer: Registrering af arbejdstid i Danløns app

Fra 1. juli 2024 skal dine medarbejdere registrere arbejdstid, og vi er i gang med at opdatere Danløns app, så den vil leve op til de nye regler. Hør mere på vores webinarer.

Få en gennemgang af de kommende regler fra Cand. jur. og HR-ekspert Mette Nørlem

Se hvordan den færdige løsning vil blive i appen og Danløn

 

Gratis webinarer om Danløn HR

Danløn HR understøtter administrationen af medarbejdere og taler sammen med din lønbehandling. På webinaret bliver du præsenteret for de tre funktioner - kontrakthåndtering, fraværsregistrering og dokumentarkiv.

Danløn vokser med din virksomhed

Effektive arbejdsgange bliver endnu vigtigere, når din virksomhed vokser. På webinaret får du overblik over, hvad du kan med Danløn og tips til at lave løn til mange medarbejdere, automatisere din lønproces og binde løn og HR sammen.

Andre webinarer

Vi afholder løbende webinarer om emner, der handler om løn, HR, ny relevant lovgivning og meget mere. Alle webinarer er gratis.
 
Nu skal du til at registrere arbejdstid - få styr på reglerne

1. november 2023 afholdt Mette Nørlem, Senior Manager, Cand. jur. og ekspert i HR og ansættelsesret, et webinar, der handlede om de kommende regler om registrering af arbejdstid.

Se webinaret her.

 

Her er de mest markante ændringer i den nye lov om ansættelsesbeviser

1. juli 2023 trådte en lov i kraft, der påvirker, hvordan virksomheder fremover skal udarbejde ansættelseskontrakter. 1. juni 2023 afholdt Danløns HR-ekspert et webinar, hvor hun gennemgik de vigtigste punkter i den nye lov.

Se webinaret her.

Webinarer om Danløns integrationer

Danløn og e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram, der henvender sig til både små og mellemstore virksomheder samt til revisorer og bogholdere. Webinaret blev afholdt 17. januar 2023.

Se webinaret her.

 

Danløn og Uniconta

Uniconta er et komplet ERP system, der hjælper din virksomhed til at blive digital og reducerer manuelle arbejdsprocesser. Webinaret blev afholdt 24. januar 2023.

Se webinaret her.