Bliv klar til din første lønbehandling med Danløn

Med Danløns online lønsystem er det let for dig at lave løn. Du sparer både tid, kræfter og penge. Læs med her og få overblik over, hvad du skal gøre, inden du laver den første lønbehandling med Danløn.

 

Tre trin - og så er du klar til at køre løn

Du skal du gennem tre simple trin for at kunne lave løn i Danløn.

Først skal du oprette en konto i Danløn, derefter skal du tage stilling til, hvordan du vil betale for de lønsedler, du laver i Danløn - og til sidst skal du oprette dine medarbejdere. Herefter er du klar til at løn.

Opret din konto i Danløn

Det første, du skal gøre, for at køre løn i Danløn, er at oprette din Danløn-konto.

Når du har oprettet aftalen og angivet dine kontooplysninger, skal du vælge de produkter, du gerne vil bruge i Danløn. Ud over Danløn, som er lønsystemet, kan du også vælge at få glæde af telefonsupporten Danløn Direkte eller Danløn HR, som giver dig mulighed for at lave fraværsregistrering, oprette påmindelser og gøre brug af ansættelseskontrakter.

Tag stilling til betaling

Det næste, du skal gøre, er at tage stilling til, hvordan du ønsker at betale for de lønsedler, du laver i Danløn, og eventuelle andre produkter, du har valgt at bruge.

Du har tre forskellige muligheder for betaling. Du kan vælge at oprette en Overførselsserviceaftale, du kan betale med klip - eller du kan vente med at tage stilling til, hvordan du vil betale.

Opret dine medarbejdere

Det sidste, du skal føre, før du kan køre løn i Danløn, er at oprette dine medarbejdere. Når du har angivet de krævede oplysninger om dine medarbejdere, skal de tilmeldes eIndkomst. Danløn sørger automatisk for at sende tilmeldingen for dig.