Danløn skridt for skridt

Med Danløn kan du enkelt, nemt og hurtigt lave lønbehandling, og du kan enten oprette en aftale med det samme, eller teste systemet med en gratis prøveperiode på 90 dage. Her får du en detaljeret guide til, hvordan du opretter en Danløn-konto. 

1. Udfyld stamoplysninger om din virksomhed 

Har du valgt at takke ja til en aftale, kommer du til 'Konto', 'Aftale'. Her skal du udfylde en række stamoplysninger om din virksomhed. Husk at gemme dine indtastninger, når du har læst og accepteret vilkårene i aftalen. 

2. Betaling for Danløn 

Næste skridt i processen for dig er at angive, hvordan du vil betale for lønsedlerne. Det gør du ved at klikke på 'ok' i dialogen, som vil føre dig videre til siden 'Konto', 'Betaling for Danløn'. Her skal du oplyse, om du vil bruge Nets eller købe klip til at betale dine lønsedler. 

Bruger du Nets til betaling, skal du indtaste din virksomheds kontooplysninger. Vi sørger for at sende en automatisk ansøgning til Nets om Overførselsservice, hvorefter du modtager en mail fra Nets med en vejledning, som du skal følge nøje. Der går ca. en uge, før ansøgningen går igennem. 

Alternativt kan du også køre løn med det samme ved at købe klip. Husk blot, at du skal købe minimum 12 klip, og hvis du samtidig opretter en Nets-aftale, sørger Danløn for at bruge dine klip, før du bliver trukket over Nets. 

3. Opret medarbejder 

Før du for alvor kan lave løn til nogen, skal du oprette dine medarbejdere i Danløn. Dette gør du ved at vælge 'Medarbejder' i menuen, hvorefter du indtaster de nødvendige oplysninger. 

Læs mere om, hvordan du bliver klar til din første lønbehandling

Nu er du klar til at køre løn i Danløn.