Sådan laver dine medarbejdere registreringer i Danløn app

Slip for dobbeltarbejde og lad dine medarbejdere selv registrere timer, kørsel og fravær. 

Når du først har tilmeldt din medarbejder Danløns app, er resten ligetil.
 
Din medarbejder kan registrere timer på to måder.
 
Først vælges en dato at registrere tiden på og derefter en løntype.
 
Få det fulde overblik her.

Registrering af timer i Danløn app

Appen er opsat efter de løntyper, din virksomhed har sat op, men du kan nemt omdøbe dem, så din medarbejder hurtigt kan gennemskue, hvilken løntype der bruges. 

Din medarbejder kan indtaste antal timer for den pågældende arbejdsdag. Alternativt kan medarbejderen bruge timeberegneren. Appen udregner automatisk, hvilken tid der skal udbetaltes løn for. Som standard er pausen ikke betalt. 

Din medarbejder kan sagtens registrere tilbage i tid, men virksomheden bestemmer, hvornår registreringerne senest skal ske.  

Kørselsregistrering

Når din medarbejder skal registrere kørsel, foregår det på samme måde. Også vælger en dato og en til- og fra-adresse, hvorefter appen automatisk beregner afstanden. 

Appen tilbyder også alternative ruter, hvis der eksempelvis er vejarbejde på den valgte strækning. Din medarbejder vil få vist tre farvede ruter, hvor antallet af kilometer også er angivet.

Det er også muligt at angive vilkårlige punkter og tilføje returkørsel, hvorefter appen automatisk beregner mellemdistancen og det samlede antal kilometer.  

Skattestyrelsen har stillet forskellige krav til dokumentation, blandt andet at registreringsnummeret og formålet med kørslen er angivet.

I Danløn skal din medarbejder kun indtaste registreringsnummeret én gang. Herefter husker systemet det.

Med beskrivelsesfeltet har vi gjort det muligt at indfri kravet om formål, men også sikret dig og dine medarbejdere, at historikken er tilgængelig, så du altid har det fulde overblik.   

Registrering af fravær og udlæg

Din medarbejder registrerer fravær på samme måde som timer og kørsel. 

Først skal fraværstypen angives, for eksempel 'Afholdt feriedag', og derefter startdatoen og eventuelt dagslængden og en beskrivelse. 

Som det sidste kan din medarbejder også registrere udlæg og angive beløb.

Med to nye features til appen har vi nu også gjort det muligt for din medarbejder at tilgå sit fildrev via mobilen, når der skal laves en registrering.

Spar masser af tid

Ved at få dine medarbejdere til at registrere deres data i Danløns app slipper du for selv at skulle lave indtastningerne, samtidig med at du undgår tastefejl, da alle data automatisk bliver overført til de rigtige felter. 

Prikken over i'et er, at du altid har det fulde overblik over registreringernes status, da du kan se, hvilke registreringer der afventer, er godkendt eller afvist.

Danløns app er din værktøjskasse, der samler lønnen op og gør manuelle processer unødvendige.

Danløn app