Guide til, hvordan dine medarbejdere laver registreringer i appen

Slip for dobbeltarbejde og lad dine medarbejdere selv registrere timer, kørsel og fravær. Vi viser dig hvordan. 

Når du først har tilmeldt din medarbejder til Danløn appen og koblet ham til registreringstyperne, er resten ligetil. 

Din medarbejder kan registrere timer på to måder. Først vælger han en dato at registrere tiden på og derefter den løntype, han gerne vil registrere tiden til.

Registrering af timer i Danløn app

Appen er standardopsat efter de løntyper din virksomhed har sat op, men du kan nemt omdøbe dem, så din medarbejder hurtigt kan gennemskue, hvilken løntype, han skal bruge. 

Din medarbejder kan indtaste det antal timer, han har været på arbejde den pågældende dag. 

Alternativt kan han bruge timeberegneren, hvor han taster fra og til, tidspunktet for hvornår han er kommet og gået, og hvor lang tids pause, der er holdt. Appen udregner automatisk, hvor lang tid han skal have løn for ud fra standarden om, at pausen ikke er betalt. 

Din medarbejder kan sagtens registrere tilbage i tid, men virksomhedens rutine sætter dagsordenen for, hvornår registreringerne skal ske senest.  

Guide til kørselsregistrering

Når din medarbejder skal registrere kørsel, foregår det på samme måde. Også her vælger han en dato og angiver en til - og fra-adresse, hvorefter appen automatisk beregner afstanden. 

Appen giver ham også alternative ruter, hvis der eksempelvis er vejarbejde på den valgte strækning. Din medarbejder vil få vist tre farvede ruter, hvor antallet af kilometer også er angivet.

Han kan også angive vilkårlige punkter og tilføje returkørsel, hvor appen automatisk beregner mellemdistancen, så han får en total kilometerlængde på sin kørselsregistrering.  

Husk blot, at SKAT har to krav som skal overholdes. Registreringsnummer og formål med kørslen er altid påkrævet.

I Danløn skal din medarbejder derfor indtaste registreringsnummeret én gang, så husker systemet det.

Derudover har vi med beskrivelsesfeltet gjort det muligt at indfri kravet om formål, men også sikret dig og dine medarbejdere, at historikken er tilgængelig, så du altid har det fulde overblik.   

Sådan registrerer din medarbejder fravær og udlæg

Din medarbejder registrerer fravær, ligesom han gør med timer og kørsel. 

Først skal han angive fraværstypen som eksempelvis kan være 'Afholdt feriedag' og derefter udfylde startdato og eventuelt dagslængde samt en beskrivelse. 

Som det sidste kan din medarbejder også registrere udlæg samt angive beløb. Det gør han ved at gå til forsiden og klikke på 'Udlæg'.

Her skal han igen indtaste beløb og en beskrivelse, hvorefter han tilføjer bilaget ved at tage et billede af kvitteringen og vedhæfte den som dokumentation. 

Med to nye features til appen har vi nu også gjort det muligt for din medarbejder at tilgå sit fildrev via mobilen, når han skal lave en registrering. Det betyder, at han alternativt kan vedhæfte pdf-filer som bilag.  

Spar oceaner af tid og saml din løn ét sted 

Ved at få dine medarbejdere til at registrere deres data i Danløn appen, slipper du for selv at fedte med indtastningerne, samtidig med at du undgår tastefejl, da al data automatisk bliver overført til de rigtige felter. 

Prikken over i'et er, at du under menupunktet 'Afstemninger' altid har det fulde overblik over registreringernes status. Her kan du se, hvilke registreringer der afventer, er godkendt eller afvist.

Danløn appen er din værktøjskasse, der samler lønnen nemt op, så du ikke skal sidde og bøvle med manuelle processer.