Ny visning af lønseddel i Danløn appen

Vi har gjort det endnu nemmere og mere overskueligt for din medarbejder at gennemskue sin løn i Danløn appen. De mest relevante tal er foldet ud på forsiden af appen, så medarbejderen lynhurtigt får overblik over sin løn. 

Smart lønseddel gør det nemt at forstå lønsedlen 

Den nye visning af lønsedlen i Danløn appen giver dig en bedre og skarpere interaktion med dine medarbejdere.

Medarbejderen kan nemmere overskue, hvad lønsedlen består af, uden at du skal bruge tid på at gøre vedkommende klogere på, hvorfor lønnen ser ud som den gør.

På den måde er din medarbejder ikke i tvivl om, hvad der står på lønsedlen og har samtidig altid overblik over, hvad han får udbetalt uden at skulle åbne lønsedlen som pdf. 

Lønelementer struktureret i farver 

Næste gang din medarbejder logger på Danløn appen, kan han ved at trykke på feltet ’Lønsedler’ få overblik over nøgletal i lønsedlerne.

Beløbene er markeret med farver, som illustrerer sammentællingerne af elementerne af din medarbejders lønseddel:

- Det sorte tal viser bruttolønnen inklusiv tillæg.
 
- Det røde tal viser, hvad der bliver trukket i skat og AM-bidrag.

- Det blå tal viser egenbetalinger. Det kan eksempelvis være, at din medarbejder er medlem af en personaleforening, kantineordning eller noget helt tredje.

 - Det grønne tal viser, hvad din medarbejder samlet får udbetalt.

Hvis din medarbejder bliver i tvivl om, hvad beløbene refererer til, klikker medarbejderen blot på linjen. Herefter bliver der vist en tekstboks med en nærmere beskrivelse af, hvad de enkelte beløb består af. 

Indberetninger er synlige på forsiden

Har din medarbejder eksempelvis indberettet noget fravær eller et udlæg til den pågældende periode, kan vedkommende nu se registreringerne som en del af lønseddelsvisningen.  

Klikker medarbejderen på et af de fire overbliksbilleder, bliver medarbejderen sendt direkte over til kalenderfunktionen, hvis der er registreret noget for perioden.