Support hos Danløn

Vi hjælper dig godt videre, hvis du har spørgsmål til din brug af Danløn. Alle Danløn-kunder har adgang til gratis, online support. Og derudover er det muligt at tilkøbe den telefoniske support, Danløn Direkte. Få det fulde overblik over Danløns support her.

Online support

Du kan døgnet rundt stille spørgsmål til vores online support. Det gør du under 'Hjælp' og 'Kontakt support' inde i Danløn. Her opretter du dit spørgsmål, hvorefter vi svarer hurtigst muligt i løbet af åbningstiden.

Danløns online support har følgende åbningstid:

  • Mandag - torsdag 08.00 - 16.00
  • Fredag 08.00 - 15.30

Danløn Direkte

Foretrækker du telefonisk support? Så er Danløn Direkte for dig, for her får du ubegrænset telefonsupport på alle virksomheder, der er oprettet under den konto.

Har du en lønadministratorkonto, koster Danløn Direkte 200 kr. pr. måned. Så kan du få telefonsupport på alle de Danløn-konti, du administrerer.

Du tilkøber Danløn Direkte under 'Konto' og 'Aftale og vilkår' inde i Danløn.

Danløn Direkte har følgende åbningstider:

  • Mandag - torsdag 09.00 - 15.30
  • Fredag 09.00 - 15.00
SE DANLØNS PRISER

Servicepakker fra Danløn

Uanset om du er spritny eller rutineret, kan vi hjælpe dig med at blive både hurtigere og bedre til at arbejde i Danløn.

Med en servicepakke fra Danløn får du én times personlig vejledning over telefonen med en af Danløns løneksperter. 

Dage med udvidet åbningstid

For at kunne hjælpe dig bedst muligt har supporten ekstra åbent i dagene lige op til lønkørslen - hele året selvfølgelig.

Her kan du se vores udvidede åbningstider i marts:

Fredag den 22. marts

07.00 - 17.00

Mandag den 25. marts

07.00 - 17.00

Tirsdag den 26. februar

06.00 - 15.30


Find svaret selv

Du kan også selv gå på jagt efter svaret på dit spørgsmål tre forskellige steder: På Danløns Youtube-kanal, i hjælpesektionen i Danløn eller under Hjælp til Danløn. 

Danløns kunder er tilfredse

Danløn blev grundlagt i 2001 og har derfor mange års erfaring med løn. Det betyder kort og godt, at Danløns system fungerer optimalt, og at Danløns team af supportere har stor erfaring og kan svare på alle spørgsmål, der handler om løn.

Og derfor er Danløn-kunder tilfredse kunder. Det kan der ikke være nogen tvivl om, hvis man kigger på Danløns NPS score.

Vi håber, du vil svare, hvis du bliver bedt om at rate Danløn. Vi sætter stor pris din feedback, for på den måde kan vi blive ved med at forbedre os.