Betal kun for det, du skal bruge

  • 20 kr. pr. lønseddel
  • Gratis online support med hurtige svartider
  • App til medarbejderne inkluderet i prisen med registrering af timer, kørsel og udlæg
  • Danløn Direkte - billig telefonisk vejledning 80 kr. pr. måned eller 200 kr. pr. måned for lønadministratorer
  • 20 kr. pr. automatisk nulindberetning
  • Ingen gebyrer hvis du skal rette en lønseddel

Lav pris 20 kr. pr. lønseddel

Opret en konto og prøv Danløn gratis

Vi vil gerne have, at du træffer det bedste valg for din virksomhed, når du skal vælge lønsystem. Derfor har du mulighed for at teste vores system kvit og frit - helt uden forpligtelser og risiko.

Når du opretter en konto i Danløn vælger du selv, om du vil gå i gang med det samme, eller om du vil teste systemet, før du træffer dit valg. 

Hvis du vælger at starte med testdata i Danløn, har du blandt andet mulighed for at se, hvordan selve lønberegningen foregår. Vi har lavet det sådan, at du roligt kan klikke rundt og ændre oplysninger uden risiko.

Når du er klar til at oprette din egen konto, er det hurtigt at komme videre. Du laver en aftale med Danløn under konto i din testversion. Herefter bliver din konto tømt for testdata, og du er i gang.

Opret gratis konto

Vi tager ikke gebyr, hvis du vil rette en fejl

Det er menneskeligt at fejle. Derfor skal du heller ikke betale gebyrer for at opdage, du har lavet en fejl, som du gerne vil rette op på.

Skulle uheldet være ude, og der er sket en fejl, så bare rolig: Det koster dig ikke gebyrer at gøre noget ved det.

Samtidig hjælper vi til, at der ikke sker fejl på lønsedlerne. Vi har gjort det muligt for dig at se en kladde af lønsedlen, inden du godkender. Vi ved af erfaring, at det er meget lettere at tjekke om lønudbetalingen er korrekt ved at se på lønsedlen. Derfor kan du selvfølgelig se den, imens du arbejder på månedens lønudbetalinger.

Få hjælp til Danløn