Dinero

Kategori:

Regnskab

Forbind via:

API

Med Dinero er det nemt og hurtigt at bogføre og holde styr på økonomien – også mens du er på farten. Kom i gang på under 2 minutter – gratis, så længe du ønsker det. 

Besøg Dinero

Logo

Du får det helt store økonomiske overblik med Dinero.

Indtægter, udgifter, resultat, kommende betalinger, skyldig moms og alt det andet, der vedrører dit regnskab, bliver gemt og præsenteret for dig i et smart og praktisk overblik i Dinero. 

Med Dinero får du alt det, du skal bruge for at holde styr på regnskabet og overholde alle regler og krav. Du får adgang til ubegrænsede posteringer, fakturering, mobil-app, bogføringsassistent og meget andet gratis – kort sagt bliver bogføring og betaling nemt, hurtigt og simpelt. 

“Danmarks bedste regnskabsprogram til iværksættere” 

Citatet er fra Martin Thorborg – medstifter af Dinero. Det kunne dog lige så godt have været fra en af de mere end 79.000 virksomheder, som sparer tid og bekymringer med Dinero. 

Det er udviklet til selvstændige og iværksættere, som hellere vil bruge tid på virksomhedens kerneprodukter end på at lave regnskab. Slip for regnskabsbøvl og mistede bilag med praktiske bogføringsskabeloner, bilag i skyen, Assistenten og meget meget mere. 

Det får du med integrationen

  • Ubegrænsede posteringer og fakturaer for 0 kroner
  • Kompetent hjælp til bogholderi 365 dage om året fra 8-23
  • Smarte bogføringsskabeloner og en proaktiv Assistent (virtuel CFO)
  • Lav regnskab, og hold styr på virksomhedens økonomi på farten