”Danløn HR gør vores administration nem og professionel”

For Holmsted VVS & Blik er arbejdet med HR blevet betydeligt nemmere, siden de fik Danløn HR.

”Med Danløn HR har vi samlet vores HR-administration på én platform. Det har erstattet fysiske ringbind i et aflåst lokale og alle mulige Word- og Excel-filer, som vi brugte tidligere.”

Sådan siger Sine Holmsted Pallesen, der er medejer af virksomheden Holmsted VVS & Blik ApS. Her arbejder hun blandt andet med løn og HR-administration for virksomhedens 15 medarbejdere.

"Med Danløn HR har vi én platform til det hele. Det er enklere, og vi er mere professionelle som firma"

Sine Holmsted Pallesen, medejer af Holmsted VVS & Blik

”Nu har vi styr på fraværet"

Medarbejdernes fravær havde længe været en stor og krævende opgave:

”Jeg har bandet mange gange over vores fraværsregistrering, som jeg holdt styr på med Word- og Excel-filer. Da jeg så, der var fraværsregistrering i Danløn HR, slog vi ret hurtigt til,” fortæller hun.

"Nu har jeg det store overblik over vores fravær, og det er nemt at få det registreret og med over i lønberegningen. Der er faldet en stor sten fra mit hjerte," fortæller Sine Holmsted Pallesen.

 

Aldrig mere GDPR-hovedpine

Før opbevarede virksomheden medarbejdernes dokumenter i et aflåst lokale. Det var bøvlet og ikke særlig sikkert.

I dag gemmer de alt i det sikre dokumentarkiv i Danløn HR:

"Jeg har scannet alle papirer og oprettet en mappe til hver medarbejder. Så behøver jeg ikke tænke mere på GDPR, og jeg har et godt overblik," siger Sine Holmsted Pallesen.

"Vi er blevet mere professionelle"

Samtidig har Danløn HR gjort det nemt og professionelt at ansætte.

Sine Holmsted Pallesen kan enten bruge én af 8 skabeloner til ansættelseskontrakter eller udarbejde en kontrakt fra bunden. Den færdige kontrakt sender hun elektronisk til medarbejderen, der skriver under digitalt. Alle kontrakter bliver automatisk gemt i dokumentarkivet.

”Nu er vi et mere professionelt firma, der er up to date, og vi sparer meget tid,” fortæller hun.

Medarbejderne i firmaet har også mærket, at Danløn HR er kommet til. Sine Holmsted Pallesen kan nemlig oprette påmindelser om alt fra jubilæer og fødselsdage til vigtige deadlines.

"Jeg har blandt andet oprettet medarbejdernes fødselsdage, og de sætter stor pris på at møde ind og se et flag på deres bord,” fortæller hun.

LÆS MERE OM DANLØN HR